RAZOTKRIVENA PRLJAVA IGRA "1 od 5 miliona" je Đilasova politička organizacija pod čijim pritiskom je doneta odluka o doktoratu

Sad je sve jasnije ko stoji iza svega

Valentina Reković, 1 od 5 milona
Valentina Reković, 1 od 5 milona, Foto: Printscreen Youtube

 * Organizacija "1 od 5 miliona", koja je aktivno učestovala u napadu na Sinišu Malog je zapravo Đilasova politička organizacija

* Ova organizacija 12 dana blokirala je zgradu Rektorata

Pročitajte još

* Takođe izvršili su pritisak na etičku komisiju Beogradskog univerziteta

Organizacija "1 od 5 miliona", koja je aktivno učestovala u napadu na Sinišu Malog, 12 dana blokirala zgradu rektorata je zapravo Đilasova politička organizacija pod čijim pritiskom je etička komisija Beogradskog univerziteta donela odluka o doktoratu ministra finansija.

- Mi smo vrlo srećni i proglasili smo našu pobedu, zato što smo mi tih 12 dana spavali na pločicama u ovoj zgradi iza mene, i zato što ovo pitanje se ne bi rešilo da studenti “1 od 5 miliona” nisu ušli u blokadu Rektorata. I hoću da kažem da smo mi imali poverenje u rektorku, pošto nam je ona garantovala da će odbor da donese ispravnu odluku, izjavila je Valenita Reković studentkinja i članica grupe "1 od 5 miliona" odmah posle odluke etičke komisije BU.

 

Da grupa "1. do 5 miliona" nije nikakvo udruženje već isključivo politička organizacija govori i statut. Naime čitava organizacija "1 od 5 miliona” je politička organizacija, što piše u njenom statutu, a zakonska zastupnica ove organizacije je Jelena Anasonović inače članica Levice Srbije Borka Stefanovića.

Šta se sve krije iza ove organizacije koja radi po direktivama Dragana Đilasa pogledajte u video prilogu: 

 

 ČUČKOVIĆ PORUČIO ČLANOVIMA ETIČKOG ODBORA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA Svako delo Siniše Malog je doktorat sam po sebi! Najvažnija njegova disertacija jesu osmesi dece širom Beograda

MAJA GOJKOVIĆ POHVALNO! Siniša Mali ozbiljan čovek i ministar!

MINISTAR FINANSIJA GA RASKRINKAO Gospodine Ðilas, to je bezočna laž, samo jedna u nizu. Treba da vas je sramota, ne samo zbog neznanja već zbog toga što lažete!

SINIŠA MALI IZNEO KONKRETNE PODATKE O MALVERZACIJAMA DRAGANA ĐILASA Ostavili ste nam rupu od 7,6 milijardi evra, a sebi isplatili dobit od 105 miliona!

BONUS VIDEO: Ministar Siniša Mali o ispolitizovanoj odluci "etičke" komisije

 

 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Tomić Bane
  22/11/2019 - 21:00
  Strašno, ova devojka je presrećna što je osporen jedan doktorat a da ga nije ni pročitala? Pitam se da li će ona ikad bilti u stanju da svojom voljom donese ikakvu odluku?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi