MERIDIANBET U NAJVEĆOJ AKCIJI DO SAD Paketi pomoći za još 20 bolnica i domova zdravlja širom zemlje

Od početka pandemije kompanija Meridian je neprestano uz medicinare - do sada izdvojeno više od 30 miliona dinara

Meridianbet donacija bolnicama
Meridianbet donacija bolnicama, Foto: Meridianbet

U proteklih nekoliko sedmica veliki karavan humanosti i društvene odgovornosti kompanije Meridian krstari širom Srbije. Regionalni lider u igrama na sreću je od početka pandemije donirao sredstva u vrednosti od preko 30 miliona dinara, i to kroz pakete pomoći, donacije medicinske opreme, neophodnih potrepština i direktnih novčanih donacija.

Samo u proteklih nekoliko sedmica, volonteri zaposleni u Meridianu posetili su, između ostalih, bolnice i domove zdravlja u Valjevu, Mladenovcu, Smederevu, Negotinu, Zemunu, Beogradu, Inđiji. Reč je o zdravstvenim ustanovama koje su uključene u kovid sistemu, i u njime je zbrinuto više stotina pacijenata zaraženih korona virusom.

U sklopu ove velike kampanje uručen je veliki broj paketa sa neophodnom medicinskom opremom, zaštitnim maskama i drugim potrepštinama kako bi pacijentima bila ukazana blagovremena i optimalna zdravstvena nega, a lekarima i medicinskim sestrama bili priušteni maksimalni uslovi za što efikasniji rad u trenucima kada su nacionalni zdravstveni kapaciteti gotovo maksimalno iskorišćeni. Reč je o svojevrsnoj seriji društveno odgovornih akcija kompanije Meridian, koja već mesecima doprema pakete sa potrepštinama i medicinskom opremom namenjenim zdravstvenim radnicima širom Srbije, najvećim herojima današnjice, za koje još od ranog proleća ne postoji privatni život i odmor.

Meridianbet donacija bolnicama
Meridianbet donacija bolnicama, Foto: Meridianbet

Ova kompanija do sada je na ime humanitarnih akcija pomoći zdravstvu i najugroženijim pojedincima izdvojila preko 30 miliona dinara, a akcije će se organizovati nesmanjenim intenzitetom i u narednom periodu. Osim pomoći zdravstvenim ustanovama, Meridian je organizovao i velike akcije donacije organizacijama Crvenog krsta, javnim kuhinjama, ali i pomoći najugroženijim pojedincima u gradovima i opštinama širom Srbije, čija se situacija pogoršava u uslovima širenja pandemije. Da ova kompanija ne zaboravlja ni sugrađane koji se bore sa drugim retkim i opasnim bolestima dokazuje i nedavno održani humanitarni turnir u šutiranju trojki, na kome je prikupljena višemilionska novčana pomoć za lečenje Sofije Markuljević, devojčice koja boluje od opasne i veoma retke bolesti, i čija je borba za prvi korak okupila i ujedinila čitavu Srbiju.

Suština društvene odgovornosti jeste u tome da niko ne bude zaboravljen kada je najteže – zato će Meridian ostati uz svoje sugrađane uvek i svuda gde je najpotrebnije!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Anci
  03/08/2020 - 01:58
  Svaka cast Meridian.. Prava pomoc u pravo vreme.. Divno je sto radite ovo i primer ste drugima
 • Korisnik: Mina
  02/08/2020 - 22:21
  Meridian je opet pokazao kolikoj je jaka i odgovorna kompanija
 • Korisnik: Bejbi Blu
  02/08/2020 - 21:16
  Stvarno svaka im cast, pokazali su humanost. Nadam se da ce ostali pratiti njihov primer
 • Korisnik: Janko 96
  02/08/2020 - 17:12
  Dali ste odlican primer ostalima, iskreno se nadam da ce se ugledati na vas i da cemo poceti uskoro da budemo svi malo vise drustveno odgovorni.
 • Korisnik: Petar PP
  02/08/2020 - 17:11
  Svaka vam cast na svemu sto ste uradili za vreme pandemije ovog groznom virusa. Toliko ste pomogli svima, bravoo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi