OVO JE IZREŠETANI IGOR DEDOVIĆ! Atina pod blokadom! Ubice pucale hladnokrvno naočigled dece Škaljaraca! (FOTO/VIDEO)

Napadači mirno napustili restoran nakon krvavog pira. Detetu pružena lekarska pomoć jer je u stanju šoka.

Pucnjava u Atini
Pucnjava u Atini, Foto: Youtube/Printscreen

Grčka policija je na nogama, blokirana je šira zona Atine kako bi se pronašle ubice koje su ubila dvojicu visokopozicioniranih članova škaljarskog klana.

U jednoj poznatoj grčkoj taverni oko 19 časova sa više od 20 hitaca izrešetani su Stevan Stamatović (43) i Igor Dedović (43) i to naočigled dece sa kojima su bili na večeri.

U likvidaciji je učestvovalo četvoro maskiranih napadača (imali su kapuljače), koji nisu hajali za to što su u trenutku napada za stolom sedela tri mališana uzrasta od 6 do 10 godina. Nakon krvavog pira, napadači su mirno izašli iz restorana, seli u automobil i pobegli u nepoznatom pravcu.

Pucnjava u Atini
Pucnjava u Atini, Foto: Youtube/Printscreen

Jedan muškarac izdahnuo je neposredno nakon ranjavanja, i to na stolici u restoranu, a drugi po prijemu u bolnicu.

Jedna žena povređena je u nogu, verovatno od rikošeta i pretpostavlja se da je reč o supruzi jednog od ubijenih škaljaraca. Zbog šoka koje je doživelo usled hladnokrvnog ubistva pred svojim očima, jednom detetu pružena je psihološka pomoć. Na licu mesta pronađene su čaure kalibra 9mm, i to iz dva različita pištolja.

Očevici krvavog pira kažu da su ubice bile hladnokrvne.

- Mirno su ušetali u restoran i samo su odjednom odjeknuli pucnji. Svi su počeli da vrište i da beže, a oni su mirno izašli napolje i otišli - rekao je jedan od očevidaca.

Igor Dedović
Igor Dedović, Foto: MUP RS

Ubijeni su, kako navode očevici, sedeli na spratu restorana.

Igor Dedović, je, inače, jedan od vođa "škaljarskog" klana, a Stevan Stamatović i njegova petočlana grupa nedavno su osuđeni u podgoričkom Višem sudu na ukupno 41 godinu zatvora zbog stvaranja kriminalne organizacije i pokušaja likvidicije Nikšićanina Radojice Zekovića postavljanjem bombe ispod njegovog automobila "golf 5", u maju 2017. godine.

Stamatović je bio u bekstvu, osuđen je na 12 godina.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi