ZAŠTO JE MILU VAŽAN MAJBAH?! Tajna crnog mercedesa koji kruži Podgoricom: Đukanović je došao u džemperu, taj auto je za njega pitanje života i smrti!

Lider DF Andrija Mandić izjavio je da predsednik Crne Gore Milo Đukanović ne može da preboli oduzimanje službenog automobila Mercedes Majbah jer je to vozilo bilo simbol njegove moći.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA/TOMS KALNINS

Mandić navodi da je Đukanović u siromašnoj i opljačkanoj Crnoj Gori hteo da glumi svetskog moćnika.

- Majbah je simbol moći. On je hteo da se predstavi kao veliki moćnik pred narodom koji je dobrodošao na sve adrese svetske elite. Đukanović je u jednoj maloj siromašnoj zemlji sa najvećim ekonomskim padom i stepenom zaduživanja u Evropi pokušavao da glumi velikog lidera. Cela Podgorica je bila blokirana kada bi Đukanović prolazio kao da prolazi Putin. Tom obesnošću su pokušali da glume one bogate arapske šeike - rekao je Mandić.

Andrija Mandić
Andrija Mandić, Foto: printscreen

On navodi da su Đukanović i svi oko njega došli na vlast u džemperima, a onda postali obesni.

- Došli su u džemperima na vlast, Đukanović je došao u džemperu, a sada glume neku elitu - kaže Mandić.

Lider DF navodi da je narod prepoznao i prozreo sve laži Mila Đukanovića.

- Narod je prepoznao kakvi su i siguran sam da će ih kazniti na izborima, prvo u Nikšiću, a onda i dalje - zaključio je Mandić.

Duško Knežević
Duško Knežević, Foto: printscreen

Biznismen Duško Knežević navodi da je pitanje Majbaha, za Đukanovića pitanje života i smrti.

- Ja sam Đukanovića odveo u Abu Dabi i upoznao ga sa kraljevskom porodicom. Napravili smo neke poslove zajedno u Crnoj Gori. On je mene izbacio iz toga i nastavio da sam sarađuje sa njima. Što se tiče Majbaha, Milo sada ne može, posle trideset godina na vlasti, da zamisli sebe da se vozi običnim automobilom. To auto je za njega pitanje života i smrti - rekao je Knežević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi