Boško Obradović
Tanjug/Dimitrije Goll
Boško Obradović

Tanjug/Dimitrije Goll

Boško Obradović, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

 

Marija Janjušević, poslanica Dveri i najodanija saradnica Boška Obradovića, koja ga je slepo pratila i zajedno s njim učestvovala u svim akcijama koje je izvodio, pa i onim najsuludijim (unosila kamen u parlament kojim je on kasnije mahao), branila ga kada god bi ga neko napao, duboko se razočarala u svog šefa i na korak je do odlaska iz stranke, saznaje „Alo!“.

Boško Obradović

Alo!/ Rajko Ristić

 

Razlog tome je što ju je Boško žestoko izradio. On joj je, naime, mesecima obećavao da će joj na Izbornoj skupštini Dveri, koja je bila 23. juna, dodeliti potpredsedničku funkciju, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Boško Obradović

Tanjug/Dimitrije Goll

 

- Dva dana pred stranačku skupštinu on joj je takođe ponavljao da će biti potpredsednica stranke, pošto to niko ne zaslužuje više od nje, međutim, na skupštini to nije ni pomenuo, predlog nije ni iznet i ona je izvisila. Svi prisutni videli su tu na licu mesta koliko je pobesnela jer je bila sigurna da će dobiti važnu stranačku funkciju. Šta se tu desilo, niko ne zna, ali je poznato da Janjuševićeva neće tek tako preći preko toga. Mnogi su uvereni da će vrlo uskoro napustiti stranku, pošto se ispostavilo da Obradović uopšte ne ceni sve što je prethodnih meseci radila za njega - navodi naš izvor iz Dveri. On napominje da je samo nekoliko dana pred zasedanje dverijana Obradović bio na sastanku u američkoj ambasadi (drugi put u deset dana) i da je zbog toga ostao bez još jednog važnog člana iz Čačka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Posle toga Dveri je napustio Miloš Rakonjac iz Čačka, koji je bio Obradovićeva desna ruka. Čovek nije mogao da podnese njegovo šurovanje s Amerima. Na kraju će u Dverima ostati samo Obradović - zaključuje naš izvor.