ŠIPTARI PRETE PORODICI UPUCANOG SRBINA NA KiM! Supruga Delevića: Plašim se za bezbednost, kod kuće imam malo dete
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

"Plašim se, kako da se ne plašim, kod kuće imam malo dete od sedam godina", rekla je Delević za Kosovo onlajn.

Ona je dodala da je njen profil na društvenoj mreži trenutno blokiran i da ne može da postavlja objave, niti da odgovara na poruke.

Ana je danas posetila supruga i rekla da je on prebačen na VMA u Beogradu.
"On je za sada dobro, svestan je. Videla sam ga na pet minuta, toliko su mi dozvolili jer je bio na intenzivnoj nezi. Prebacili su ga danas na VMA, ja sam se vratila kući", kazala je Delević.

Dodala je da se prilikom posete srela i sa direktorom Kancelerije za KiM Petrom Petkovićem, koji joj je preneo da se Vlada Srbije zalaže za to da se na KiM održe mir i stabilnost.

Delević je, povodom pretećih poruka, rekla i da u severnom delu Kosovske Mitrovice nema nadležnih organa i policije kojima bi mogla da se obrati za pomoć i traži zaštitu.

"Ništa, ključ u bravu i zaključaj se u kuću. Moj sin juče i danas nije išao u školu. On je prvi razred, mali je, deca su ovde veći političari od odraslih i sve razumeju, možda neće ići u školu ni sledeće nedelje", rekla je Delević.

Pripadnici ROSU pucali su u ponedeljak oko 11.30 kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dvojica Srba. 

KURTIJEVI SPECIJALCI POSTAVILI BETONSKE BLOKADE Na istom mestu je samo dan ranije pucano na Srbina

Tom prilikom automobil je izrešetan, vozač nije povređen, a Delević, koji se nalazio na mestu suvozača, je ranjen.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading