KURTIJEVI SPECIJALCI POSTAVILI BETONSKE BLOKADE Na istom mestu je samo dan ranije pucano na Srbina
Foto: Printscreen/Youtube/Kosovo Online

Vozila na ovom delu puta primorana su da zbog postavljenih prepreka znatno uspore kretanje, krećući se cik-cak putanjom.

Betonski blokovi ponovo su postavljeni i to nakon jučerašnjeg incidenta, u kojem je Miljan Delević ranjen iz vatrenog oružja.

Policija je otvorila vatru na civilno vozilo, zato što se, po njenoj tvrdnji, nije zaustavilo a pritom je i udarilo u vozilo policije.

Policajci na punktu su zatim pucali u vozilo koje se udaljavalo, pogodivši Miljana Delevića. Druga osoba u istom vozilu nije povređena.

Punkt kod bistričkog mosta policija je postavila u decembru u jeku barikada na severu Kosmeta, gde od tada svakodnevno kontroliše putnike i njihova vozila.

Prvobitno su postavili betonske blokove usporavajući kretanje vozila, a nakon uklanjanja barikada, uklonjene su i betonske prepreke.

Policija je u međuvremenu ojačala položaj kod mosta, postavivši kontejner za smeštaj svog osoblja, okruživši ga visokim betonskim blokovima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mija

28.01.2023 18:12

Naravno da opozicija nema nikakve šanse na izborima, pa nije narod Srbije zaboravio ko su oni i šta su sve radili protiv zemlje! Narod ne zaboravlja, i poverenje im nikada vratiti neće!