SLAVKO SIMIĆ: Muja izgubio svaki kompas!
Foto: Youtube/Printscreen

Simić je odgovorio na Fejsbuk objavu Armenda Muje i poručio mu da je izgubio kompas.

"Izgubili ste politički, ali i svaki drugi kompas, u slepoj mržnji prema svima onima koji vole i brane Srbiju na Kosovu i Metohiji. Zato pretite jer to je jedino što znate. Nadam se da ćete posle konstruisanih insinuacija izgubiti politički i svaki drugi kredibilitet kod međunarodne zajednice", napisao je Slavko Simić.

Krvavi plan Šiptara! Da li je maloletni Vukan sledeći? - Alo.rs

Poslanik Samoopredeljenja Armend Muja objavio je na Fejsbuku spisak Srba za koje navodi da treba da budu uhapšeni jer su "organizatori srpskog protesta u severnim opštinama". Zanimljivo da Muja u istoj objavi kaže kako kosovska policija nema spiskove za hapšenje građana, a onda u produžetku navodi poduži spisak imena ljudi koje naziva kriminalcima i očekuje njihovo hapšenje.

Kod Muje na spisku su, između ostalih, Goran Rakić, Milan Radoičić, Igor Simić, Slavko Simić, Miloš Perović, Nenad Đurić, Zvonko Veselinović, Radule Stević, kao i brat predsednika Srbije Andrej Vučić, sin Danilo, a navedeni su i SPC i Akademija nauka, šef BIA Aleksandar Vulin i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading