ŠIPTARI BESNI Kurti maltretira i ponižava policajce!
EPA

"Kome ​​služi situacija na severu? Srbiji i Rusiji. Kome to ne treba? Kosovu i zapadnim prijateljima. Biti izolovan usred planine u neprijateljskom okruženju, dugo boraviti tamo je stresno, zaglušujuća je tišina. Govorim da svi mi, a posebno premijer, shvatimo težinu nastale situacije. Kosovski protivnik deluje zamkama. Dakle, ova vlast danas ima samo jednu dužnost da ne upada u zamke Srbije. Poznavati neprijatelja velika je dužnost i prioritet", rekao je Ćuni.

Kurti hoće da uništi celu Vučićevu porodicu! - Alo.rs

On je na sednici Skupštine rekao da je lažni premijer Aljbin Kurti ugrozio policajce koji danas borave na severu, dok je dodao da ne prihvata zahtev saveznika da se ne dižu tenzije.

“Za policajce koji tamo borave, to su isti policajci koje je maltretirao sam premijer i ponižavao ih da idu u Mitrovicu. Sada su čak i na najudaljenijem kraju. Oni su bili na dužnosti i kada ste ih ponižavali. Na osnovu stvorene situacije postavlja se pitanje da li je bilo drugih mogućnosti da se izbegne stvaranje tenzija? Bio je to vrlo ljubazan zahtev našeg saveznika, da imate 10 meseci strpljenja da se bavite suštinom, a ne derivatima problema. Premijeru, odgovarali ste u fazama i frazama i frazama. Premijeru, možete se osećati moćno sa opozicijom, možete nastaviti da vršite vlast sa cinizmom, ali Kosovo ne pripada vladi, već narodu”, izjavio je Ćuni.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading