GORAN ŠARIĆ UPOZORAVA Srbi na Kosovu i Metohiji žive gore nego Indijanci u rezervatima u 19. veku
Foto: Ilustracija

Ističe da cela Srbija mora pomoći narodu na Kosovu i Metohiji.

- Srbi na Kosovu i Metohiji žive gore nego Indijanci u rezervatima u 19. veku. Albanci su lojalni kad ih je malo, ali kad ih je dovoljno... Onda je problem - kazao je Šarić i podsetio na ubijanja graničara od strane Albanaca još tokom 50-ih godina prošlog veka.

Svi manastiri, sve crkve, svi spomenici, sva polja natopljena srpskom krvlju, sve svetinje, svaki kameni zid je na Kosovu i Metohiji srpski i svedoči da je to kolevka srpske države, rekao je hrvatski istoričar za TV Ras.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ja

18.12.2022 07:22

Srbi na Kosovu i Metohiji žive gore nego Indijanci u rezervatima u 19. veku. Albanci su lojalni kad ih je malo, ali kad ih je dovoljno... Onda je problem - kazao je Šarić i podsetio na ubijanja graničara od strane Albanaca još tokom 50-ih godina prošlog veka.

Ja

18.12.2022 07:26

Ističe da cela Srbija mora pomoći narodu na Kosovu i Metohiji. To i treba da se radi nisu narod niti je srbija kriva sto zele silom zlom i zlocinom da opljackaju srbiju i narod sto nizasta nisu krivi narod jesu u svojoj sopstvenoj zemlji da ta zemlja nije nicija nego je zemlja srbije vekovima ! - Srbi na Kosovu i Metohiji žive gore nego Indijanci u rezervatima u 19. veku. Albanci su lojalni kad ih je malo, ali kad ih je dovoljno... Onda je problem - kazao je Šarić i podsetio na ubijanja graničara od strane Albanaca još tokom 50-ih godina prošlog veka.

Ja

18.12.2022 07:28

Svi manastiri, sve crkve, svi spomenici, sva polja natopljena srpskom krvlju, sve svetinje, svaki kameni zid je na Kosovu i Metohiji srpski i svedoči da je to kolevka srpske države, rekao je hrvatski istoričar za TV Ras. Jeste tako !!!

Ja

18.12.2022 07:33

GORAN ŠARIĆ UPOZORAVA Srbi na Kosovu i Metohiji žive gore nego Indijanci u rezervatima u Srbi ne smeju dozvoliti novu "Oluju" na Kosovu i Metohiji, rekao je hrvatski istoričar Goran Šarić. To se vise nesme dozvoliti nemaju pravo da silom opljackaju pravo narodu srbije u svojoj sopstvenoj zemlji to je silni zlo i zlocin sto svi vidimo svi smo svedoci toga sta silom zlom i lazima srbiji silom u svojoj sopstvenoj zemlji cine sto jeste zlo i silni zlocin to svicmogu da vide !!!