KFOR skinuo zastave Srbije sa kuće Gradimira Nastića u Ibarskoj Slatini
Alo.rs

 

Gradimir Nastić, direktor Centra za Socijalni rad u Leposaviću, koji funkcioniše u srpskom sistemu, a čija kuća se nalazi uz sam magistralni putni pravac Priština – Kosovska Mitrovica, i dalje ka Jarinju i centralnoj Srbiji, za „Politiku” kaže da je juče ujutru, video da nema srpskih zastava na ogradi, a  pregledom sigurnosnih kamera koje je instalirao na kući, video je da su ih sklonili pripadnici KFOR-a.

– Pregledom video nadzora videli smo beli džip koji se zaustavio i iz koga su izašli pripadnici KFOR-a koji su uklonili zastave. Ovo je napad na moju porodicu, na moju privatnu imovinu. Ovo je ugrožavanje ne samo moje i porodične bezbednosti, već i svih nas na severu Kosmeta. Zar oni kojima je u mandatu da nas čuvaju, da nam garantuju bezbednost ovako rade – vidno uznemiren kaže Nastić, čija je porodica jedna od viđenijih ne samo u Ibarskoj Slatini, nego i na teritoriji leposavićke opštine.

Podsetimo, povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra, sve zgrade, kuće, balkoni, ograde i magistralni putevi koji vode iz pravca Prištine ka administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, bili su okićeni srpskim trobojkama.

Zastave su i dalje vidne u sve četiri opštine na severu Kosmeta – Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinim Potoku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ja

06.12.2022 05:38

KFOR skinuo zastave Srbije sa kuće Gradimira Nastića u Ibarskoj Slatini nemaju pravo da k for radi u tudjoj zemlji nisu oni zato tamo i da rade sta god zele i da skinu zastave srbije !!!

Ja

06.12.2022 05:46

Gradimir Nastić, direktor Centra za Socijalni rad u Leposaviću, koji funkcioniše u srpskom sistemu, a čija kuća se nalazi uz sam magistralni putni pravac Priština – Kosovska Mitrovica, i dalje ka Jarinju i centralnoj Srbiji, za „Politiku” kaže da je juče ujutru, video da nema srpskih zastava na ogradi, a pregledom sigurnosnih kamera koje je instalirao na kući, video je da su ih sklonili pripadnici KFOR-a. Nemaju to pravo da radi k for sta god zeli i da skine zastave srbije u njenoj zemlji takose u tudjoj zemlji ne radi nitise tako ponasa niti imaju pravo da se oni u tudjoj zemlji odluce takose u tudjim zemlja nesme i nemaju pravo da rade sta god zele !!!

Ja

06.12.2022 05:50

Pregledom video nadzora videli smo beli džip koji se zaustavio i iz koga su izašli pripadnici KFOR-a koji su uklonili zastave. Ovo je napad na moju porodicu, na moju privatnu imovinu. Ovo je ugrožavanje ne samo moje i porodične bezbednosti, već i svih nas na severu Kosmeta. Zar oni kojima je u mandatu da nas čuvaju, da nam garantuju bezbednost ovako rade – vidno uznemiren kaže Nastić, čija je porodica jedna od viđenijih ne samo u Ibarskoj Slatini, nego i na teritoriji leposavićke opštine. Jeste tako da jeste napad vasoj porodici i teritoriji leposavica da je to sramoda sta k for rade to pravo nemaju da rade nije to njihova zemlja da se silom mesaju i da odluce o zastavi srbije nego je zemlja srbije i treba da bude zastava srbije !!!

Ja

06.12.2022 06:06

Podsetimo, povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra, sve zgrade, kuće, balkoni, ograde i magistralni putevi koji vode iz pravca Prištine ka administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, bili su okićeni srpskim trobojkama. Zastave su i dalje vidne u sve četiri opštine na severu Kosmeta – Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinim Potoku. Pregledom video nadzora videli smo beli džip koji se zaustavio i iz koga su izašli pripadnici KFOR-a koji su uklonili zastave. Ovo je napad na moju porodicu, na moju privatnu imovinu. Ovo je ugrožavanje ne samo moje i porodične bezbednosti, već i svih nas na severu Kosmeta. Zar oni kojima je u mandatu da nas čuvaju, da nam garantuju bezbednost ovako rade – vidno uznemiren kaže Nastić, čija je porodica jedna od viđenijih ne samo u Ibarskoj Slatini, nego i na teritoriji leposavićke opštine. To je sramota takose to ne radi u tudjim zemljama to je silna provokacija !!!