SRPSKA LISTA: Žalosno čime se sve Priština služi da bi nas oblatila
Srpska lista

Srpska lista time je reagovala na pisanje pojedinih kosovskih medija, koji su preneli izjavu neimenovanog visokog zvaničnika SAD u kojoj je "podsetio SL da je njen potpredsednik Milan Radoičić na crnoj listi SAD".

"Više je nego žalosno čime se služe pojedini mediji u Prištini koji u želji da oblate Srpsku listu izmišljaju navodne, neimenovane, ili bolje reći nepostojeće izvore koji navodno upozoravaju našu partiju", navode u Srpskoj listi.

SAOPŠTENJE SRPSKE LISTE: Kurti želi da izazove haos


Na sve te, kažu, smešne laži i izmišljotine, odgovaraju da Srpska lista ima svoje organe i predstavnike koji svakodnevno imaju kontakte sa međunarodnim predstavnicima, imenom i prezimenom, a ne izmišljene kao mediji u Prištini.

"I niko nikakvo upozorenje nije poslao našoj stranci, niti ima razloga da to čini, jer smo mi legalni i legitimni predstavnici srpskog naroda sa više od 90 odsto podrške", poručuju iz Srpske liste.

Takođe, Srpska lista poziva i medije u Beogradu da, kako kažu, zadrže nivo profesionalnosti i ne prenose kvazi-vesti koje se sastoje od izmišljotina, laži i neimenovanih, odnosno, nepostojećih izvora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading