KOSOVSKA VLADA "U SENCI" Aljbin Kurti izneverio građane
EPA/VALDRIN XHEMAJ

"Vlada je danas u senci, sama, jer stvari koje treba da radi ne radi ili i ono što radi nije u skladu sa  zahtevima građana kojima je davala toliko obećanja", rekao je Staviljeci i naveo da izgleda da vlast beži od svojih obaveza u najosetljivijem trenutku kada se Kosovo suočava sa dve krize, a koje su direktno vezane za život građana. 

On je kritikovao premijera Aljbina Kurtija zbog posete Norveškoj, gde je, kako kaže, išao da poseti institut svoje supruge.

"Danas nemamo ni jednu jedinu reč o dve velike krize, poskupljenju struje i osnovnih proizvoda koje proizvode lančane efekte, a danas vidimo premijera koji ide u posetu u neku zemlju, posećuje i institut svoje žene, u redu, ali građani naše zemlje su očekivali nešto sasvim drugo", rekao je Staviljeci.

Prema njegovim rečima, najveću kritiku danas Vladi upućuje sam građanin koji se oseća prevarenim i izneverenim jer nisu ispunjena data obećanja. 

"Iz različitih istraživanja javnog mnjenja videli ste da skoro dve trećine stanovništva u našoj zemlji vidi kao najrealniju opciju da napusti zemlju i to najbolje odražava situaciju u kojoj se nalazimo", rekao je Staviljeci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading