SVI JUNACI NIKOM PONIKOŠE Dok Međunarodna zajednica ćuti, nastavlja se progon Dragice
Srpska lista

- Nastavlja se progon Dragice Gašić i čitavog srpskog naroda pred očima sveta, uz ćutanje predstavnika međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji, ali i Briselu - navela je Srpska lista u saopštenju.

Ističu da je Vuksanu Gojkoviću, koji donosi hranu i potrepštine Dragici Gašić u Ðakovici, demolirano vozilo dok je bio kod Dragice u poseti, a za izvršiocima se, kao po običaju traga, i nikada neće biti procesuirani.

Očigledna je namera, naglašava SL, da se Dragica, ali i svi ljudi koji joj pomažu, obeshrabre, uplaše i odustanu od prava na život, prava da budu svoji na svome.

- Ćutanje međunarodnih predstavnika se može karakterisati kao klasičan primer saučesništva u ovom progonu, što duboko pogađa srpski narod koji je do sada navikao na antisrpsko delovanje kosovskih institucija, te je ovo novina u našim životima. Srpska suza nema roditelja - najbolji je opis onoga što se dešava našem narodu od 1999. godine na ovamo, a što je intenzivirano u poslednjih nekoliko meseci - saopštila je Srpska lista.
 

Komentari (0)

Loading