Dragan Đilas
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

"Jučerašnji izbori, koji su zaista bili praznik demokratije, pokazali su jaku i nedvosmislenu izbornu volju naroda. Srbija neće da stane, Vojvodina neće da stane i Beograd neće da stane. Isto tako, jasna je volja da se nastavi još intenzivnije izgradnja putne infrastrukture, zdravstvenih ustanova, škola i mostova, da se održi kontinuirani rast plata i penzija, ali i da se nastavi razvoj sela i jačanje poljoprivrede", rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", Dejan Bulatović.

"Podrška koju je Aleksandar Vučić dobio na svim nivoima pokazuje jasnu dominaciju ispravne politike koju sprovodi,  ali i činjenicu da narod Srbije neće Dragana Đilasa. Apsolutno je neverovatan stepen besčašća, neodgovornosti i samoljublja opozicionog kvazi lidera, koji umesto da je sinoć podneo neopozivu ostavku i zadenuo za pojas svoje politikantstvo, on ima obraza da poziva na proteste. Kaže, da brani izbornu volju. Jedino što Dragan Đilas ima da brani je njegova bolesna ambicija da se vrati na vlast. Međutim, narod juče nije štedeo olovke, pa je poručio jasno NE Draganu Đilasu", naglasio je Bulatović.

"Da su sve lađe konačno potonule, sinoć se moglo jasno zaključiti po obešenim nosevima opozicionih prvaka, koji nisu ostvarili nameru da proglase svoju prljavu pobedu. Protesti na koje danas poziva Đilas, služe kao patetični alibi za njegov konačni politički poraz, koji mu je priredio Aleksandar Vučić, apsolutni pobednik i političar koji jedini ima hrabrosti da vodi Srbiju u ovim zahtevnim vremenima", zaključio je Bulatović.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Др

18.12.2023 17:07

Признање зато што си успео да скупиш највећи олош на једном месту.Наравно са тобом...