ĐILASOVI BOLESNICI OPET NAPALI DECU "Kad pomislim na Danila, Milicu i Vukana, poželim da se na**bem majke Vučiću!"

Deca predsednika Srbije opet su izložena najbolesnijim napadima pristalica Dragana Đilasa.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Korisnik društvene mreže Tviter i Đilasov poslušnik nazvao je predsednika Vučića "satrapom", a u svom tvitu kaže: 

- I ovaj satrap počeo kao američki ambasador, samo ide okolo i jede - misleći na predsednika Srbije, a potom ide retvit drugog korisnika i Đilasovog ostrašćenog pristalice, gde ide dalje u uvredama.

Simpatizer Đilasa i Marinike Tepic postavio je skandalozan tvit:

- Žvalonja odvratni, uh što je odvratan, znači za maltret je savršen, ne bih mu ništa oprostio, od onog dana kad je prvi put počeo da baljezga, nego kad pomislim na Vukana, Milicu i Danila, dođe mi tek onda nekako da mu se majke na*ebem...hahahaha - stoji u tvitu. 

Ovo je još jedan brutalan napad u kome se zloupotrebljava i vređa porodica predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Iza napada stoji ostrašćeni pristalica Dragana Đilasa i Marinike Tepić.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ćikula
  06/06/2020 - 17:42
  E, овом или овој што се Вучићу хоће на**бати миле мајке, на**бем се ја њему-њој. Нема више ништа не радити отимати и красти од народа и добро живити
 • Korisnik: Suzana
  06/06/2020 - 14:50
  Opoziciji i onima koji ih podrzavaju.Ako mislite da ce te ovakvim stavovima i komentarima da ostvarite nesto,grdno se varate.Ako hocete da se ,,igrate,, igrajte cisto,ako umete,nemojte prljavo.Ovaj narod nije glup,a pre svega voli i cuva svaciju decu,zato ostavite decu na miru.
 • Korisnik: Branka Met
  06/06/2020 - 14:27
  Ko je drugi do T. Vojtehovski i M. Tepić spreman da napisanim bljuvotinama pokažu svu svoju glupost, nerazumevanje, nesposobnost, čangrizavost, inferiornosti, nemoral, pakost... Svako ko, ko drži do sebe, ako ima potrebu da izrazi neslaganje i da se suprotstavi neistomišljenicima i vlasti, čini to na argumentovan i istinit način. Sve ostalo je diletantizam i politikanstvo najniže vrste. Toliko!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi