SAZNALO SE KAKO SU UBIJENI Žrtve masakra u Jabukovcu umrle JEZIVOM SMRĆU! "Raja nije baš bio omiljen u selu..." Isplivali stravični detalji tragedije!

Četiri žrtve masakra u selu Jabukovac, čija su tela pronađena danas oko 14 sati u dvorištu porodice Kazimirović, ubijena su hicima iz vatrenog oružja.

Mol
Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

* Četvoro članova porodice u Jabukovcu ubijeno

* Ubistva počinjena pištoljem

* Tela poslata na obdukciju koja će biti obavljena večeras

Identitet osobe koja stoji iza ubistva Raje Kazimirovića, njegove majke (94), sestre Ljubinke, kao i njene ćerke Dragane još nije utvrđen, ali su, prema nezvaničnim informacijama, ubistva počinjena pištoljem.

Tela su poslata na obdukciju koja će biti obavljena večeras.

Prema informacijama, Rajina sestra Ljubinka, kao i njena ćerka Dragana pre tri nedelje su došle u posetu porodici iz Nemačke u kojoj žive.

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Inače, kako su meštani ispričali, Raja je važio za prekog i "ne baš omiljenog čoveka u mestu", ali i sposobnog, pošto je sam odgajao stoku i imao je 20 krava i 40 ovaca.

Kako se saznaje, nedavno je jedan komšija dolazio da mu pomogne da napravi grobnicu za majku. Nije na odmet pomenuti da se do salaša koji se nalazi na tromeđi sela Jabukovac, Urovica i Vratna, može se doći samo jednim, kolskim putem i mora se da se pređe reka.

IZ DUNAVA IZVUČENO TELO UGLEDNOG PROFESORA?! Branislav otišao na pecanje sa prijateljem, a onda se u sekundi desila tragedija! Hitno naređena obdukcija!

Prema saznanjima, još se čeka policijska ekipa iz Beorgada koja treba da obavi uviđaj.

Meštani saznali PORODIČNU TAJNU, poznati kriminalac uhodio Dragicu i Raju?! Helikopter nadleće selo!

AUTOR: Alo.rs/ D.I./ N.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 18:26 Pronalaženje četiri beživotna tela na salašu u zaseoku Vratna kod Jabukovca, uznemirilo je Srbiju ali zvanična istraga još nema odgovor da li je reč o zločinu ili nesreći.

Jedna od komšinica, Javorka Petrikić, kaže da meštani ni ne slute šta je moglo da se dogodi.

- Samo smo čuli da su nađeni mrtvi i videli smo puno policije - kratko je poručila priča Javorka.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi