Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Četiri beživotna tela pronađena kod Jabukovca

* Angažovan polciijski hilikopter koji leti u širokom krugu iznad naselja

* Meštani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu, motiv - koristoljublje

Iz VJT u Negotinu je potvrđeno da pored tela nisu nađene čaure što navodi na pretpostavku da je došlo do prevrtanja traktora na kome je nađen mrtav Raja Kuzmanović, a kraj mašine njegova sestra Dragica Kuzmanović i njihova majka kao i komšinica koja im je pomagala u poljskim radovima.

Pročitajte još:

Međutim, ne isključuje se ni mogućnost zločina. Prema drugoj varijanti, dok se čeka da uviđaj započenu kriminalistički stručnjaci iz Beograda, kako bi forenzičari na osnovu položaja tela procenili situaciju, angažovan je polciijski hilikopter koji leti u širokom krugu iznad naselja.

Procurila je informacija da meštani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu. Naravno, motiv zločina bilo bi koristoljublje jer su Kuzmanovići poznati kao bogata porodica sa debelom ušteđevinom, a nedvano im je nuđena velika svota novca za plac u selu.

Ako vidite ovo u svom stanu, odmah zovite POMOĆ! Napada mozak i kičmenu moždinu, rizik za zdravlje NIKAD VEĆI! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 17:39 Iako izgledaju bezazaleno, mogu da izazovu meningitis i druge bolesti, napadajući mozak i kičmenu moždinu. Zgrada, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Pojavila se nova vrsta crva * Naučnici upozoravaju da je izuzetno opasna * Napada mozak i kičmenu moždinu Naučnici upozoravaju da je nova vrsta crva (latinski naziv je Platymedus manokwari), koja se pojavila izuzetno opasna.

Ipak, dok ne bude obaljen uvidjaj sve je u sferi pretpostavki i kada tela budu pomerena i vidi se da li ima rana ili povreda nečim nanetim, znaće se da li je reč o zločinu ili nesreći.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista