Zoranu je danas rođendan, evo gde i sa kim planira da ga PROSLAVI!

Kurir | vesti 2018-07-20 08:19:36 2018-07-20 08:19:36

Zoran Marjanović, jedini osumnjičeni za ubistvo supruge pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koji je prošle nedelje izašao iz desetomesečnog pritvora, danas slavi 40. rođendan.

Dejan Briza, ALO

Prema nezvaničnim saznanjima, rođendan će proslaviti u krugu porodice pošto se, po savetu svojih advokata, do daljeg neće pojavljivati u javnosti.

Podsetimo, branioci Marjanovića, koji je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči ubio suprugu, tražili su u odgovoru na optužnicu Višeg tužilaštva u Beogradu da se postupak protiv Zorana obustavi.

Svoj odgovor juče je Višem sudu poslao jedan od četvorice Marjanovićevih branilaca, advokat Stefan Jokić.

- Tražio sam da se obustavi postupak jer smatram da nema dokaza protiv Zorana Marjanovića. Smatram da su u dopunjenoj optužnici navedeni dokazi koji idu u korist odbrane, pre svega, mislim na svedočenje Zoranove ćerke, koja je rekla da je sve vreme bila s tatom. Takođe se pozivam i na deo gde je i Apelacioni sud rekao da nema osnovane sumnje da je moj klijent izvršio krivično delo - rekao je Jokić za Kurir i dodao da je sada odluka na Višem sudu.

Expand player
Pogledajte više