Zoran ugasio mobilni na 26 minuta?!
alo.rs
Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Veštak Dragomir Vasiljević naveo je da je u vreme kada je Jelena Marjanović ubijena, njenom suprugu Zoranu bio isključen telefon 26 minuta. Svoj nalaz potvrdio je i na jučerašnjem pretresu, što je izazvalo burne reakcije odbrane.

Advokati Zorana Marjanovića naveli su da tvrdnje Vasiljevića nisu u skladu sa izveštajem Telekoma, gde stoji da telefon nije isključivan.

Oni su zatražila od sudskog veća izuzeće veštaka, optužujući ga da je pristrasan i da nije dovoljno stručan.

- Stav odbrane je da je veštak pristrasan i da ovde izigrava Šerloka Holmsa. Zatrpava nas podacima mesecima i izbegava da se konkretno izjasni, izbegava ono što je suština - rekao je advokat Marjanovića Nikola Dumnić.

Odbrana je dodala da veštak „sarađuje sa tužilaštvom i policijom“ i da pored pristrasnosti pokazuje nestručnost.

- U savremeno doba veštak vreme meri koracima. Tvrdi da ne može da rekonstruiše kretanje Zorana Marjanovića u tih 26 minuta, a pored toga tvrdi da je morao da sretne svoju suprugu, što je vrlo nestručno - rekao je advokat Delibašić.
Ove navode najpre je odbacio veštak Vasiljević, tvrdeći da su neistiniti. Potom je i sudsko veće odbilo zahtev odbrane za njegovim izuzećem.

Suđenje se nastavlja 16. juna.

Komentari (3)

Filip

16.04.2021 23:30

Zar vas nije sramota da ovoliko odugovlacite sa ovim slucaje, 5 godina, a svi znate da Zoran nije ubica i ne moze biti.

dara

17.04.2021 00:15

@Filip - Ti znas da Zoran nije ubica.Pa i ti si isti kao on.

Dejan

17.04.2021 15:33

@Filip - Ne pametuj kao da sve znas .Ima ko ce presuditi ima ko sve vidi.Jesi li to ti Vladimire branis sina necete dobro proci.