Isplivao šokantan snimak Zorana Marjanovića, ovo niste videli dosad

Govorio pred kamerama čuvenog časopisa.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo/ Masanori Jošida

 

Zoran Marjanović okrivljen je za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a svi i dalje pričaju o njegovom snimku iz detinjstva.

 

 

 

Marjanović je pre 30 godina, kada je imao samo 10, govorio pred kamerama tada čuvenog časopisa namenjenog paranormalnim pojavama. On je te 1990. godine za "Treće oko" otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu.

"Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala", započeo je Zoran priču, začuđujuće zrelim načinom izražavanja za dete osnovnoškolskog uzrasta.

 

"Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju", nastavio je priču Marjanović, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tela pozitivnih ljudi.

"Tamo sam video dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj", poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Djordje
  06/06/2020 - 12:52
  Bolesna porodica ubica!? Treba ih sve od reda pozatvarati u bolnicu na dozivotno lecenje!? A mediji manie da se bave njima! Nigde nisam procitao od cega zivi ta porodica bolesnih i primitivnih ljudi!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi