STIGAO U SUD SA ADVOKATIMA Zoran Marjanović iznenadio sve u Palati pravde svojom odevnom kombinacijom (FOTO)

Optuženi Zoran Marjanović je u odbrani rekao da je suprugu voleo i da je nije ubio

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Pred Višim sudom u Beogradu nastavlja se suđenje za brutalno ubistvo pevačice Granda Jelene Marjanović i supruge Zorana Marjanovića, koji je okrivljen za njeno ubistvo.

Sudski veštaci - ugledni patolog i bivši ministar Zoran Stanković, i Milan Kunjadić prvi put će svedočiti pred Višim sudom u Beogradu o dokazima na osnovu kojih je utvrđeno da je pevačica Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. u kanalu pored nasipa u Crvenki, a ne na nekom drugom mestu, kako se u javnosti tokom istrage spekulisalo.

Podsetimo, optuženi Zoran Marjanović je u odbrani rekao da je suprugu voleo i da je nije ubio. Patolog i bivši ministar zdravlja Zoran Stanković i njegov kolega Milan Kunjadić u nalazu i mišljenju koje su dali tokom istrage, a na koje se poziva i optužnica, naveli su da je Jelenino telo, pre nego što je pronađeno, bilo najmanje pet do šest sati u vodi.

Inače, okrivljeni Marjanović iznenadio je stranke u Palati pravde svojom odevnom kombinacijom koju su mnogi prokomentarisali kao neuobičajeno ležernu za jedan ovakav krivični proces.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi