Zoran Marjanović
Alo!/ Dejan Briza
Zoran Marjanović

Alo!/ Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, koji se tereti za njenu smrt proglašen je mrtvim i to se vrlo brzo proširilo društvenim mrežama. Lažna vest o Zoranovoj smrti krenula je sa „jutjub“ kanala „Saznaj na vreme“, koji ima oko 37.000 pratilaca. Taj kanal objavio je „da je Zoran nastradao u saobraćajci“, a lažna vest je do sada imala 216.675 pregleda.

Aleksa Šorović, Jagodina

Alo.rs

Informaciju o iznenadnoj pogibiji optuženog iz medijski najpraćenijeg slučaja crne hronike u Srbiji kanal je objavio pozivajući se „na pojedine lokalne medije“. U kratkoj vesti navodi se da je Zoran 13. juna ujutro, navodno, pronađen mrtav u svom automobilu „mercedes“ u Bajmoku kod Subotice.

Živ je Zoki - umro nije

- Zoran je živ, zdrav i čeka okončanje slučaja. Po savetu svojih advokata, ne daje izjave za medije. Razumem da kanal zarađuje na pregledima, ali da objave da je poginuo je vrh psihijatrije - navodi Zoranova poznanica.

- Na lokalnom putu u Bajmoku poginuo je muškarac starosti 40 godina, a prema još nepotvrđenim informacijama, reč je o suprugu Jelene Marjanović, koji je nedavno po treći put optužen za njeno ubistvo - glasi ova vest. 

Ispod nje su se nizali komentari pratilaca, počev od kritika da je objavljena informacija laž do odobravanja „da ga je stigla zaslužena kazna“.

Pročitajte još:

"Nije mi ga žao. To mu je kazna od boga zato što je ubio Jelenu“, „Nameštena smrt kao i mnoge druge, velika laž, ko zna što je to tako“, „Ako je tako, onda ima boga, vidio je njene muke“, glase neki od komentara.

Međutim, Zoran nikako nije mogao da bude mrtav, budući da je istog dana kada je navodno poginuo viđen živ i zdrav u Borči. Pozvali smo juče Zorana Marjanovića da čujemo njegov komentar, ali on se nije javljao na telefon.

Nenad Cvetićanin

Facebook

Komentari (2)

Eeee

21.06.2019 00:27

Dakle, Neka Vazna licnost je Naredila Jelenino ubistvo....

ajde

22.06.2019 19:16

Da li ce ikad progovoriti?