Raja Kazimirović
Alo
Raja Kazimirović

Alo

Raja Kazimirović, Foto: Alo

* Nenad Kazimirović, sin ubijenog Raje je pod lupom policije

* Sumnja se da je on počinio ovaj stravičan zločin

* Motiv su dugovi

Nenad Kazimirović, sin jedinac Raje Kazimirovića (72), koji je pre dve nedelje ubijen na porodičnom salašu zajedno s majkom Dragicom (93), sestrom Ljubinkom Oprikić (76) i sestričinom Dragana Jozeljić (53), navodno je u Beču zapao u finansijsku krizu, zbog čega policija proverava da li je imao motiv za ubistvo sopstvene porodice.

Priveli ga zbog lovačke puške: Raja i komšija nisu bili u dobrim odnosima, policija ga odvela na poligraf. Ovo su rezultati

AUTOR: S. I. DATUM I VREME: 20.08.2019. 22:02 U zaseoku Vratna meštani uznemireni Raja Kazimirović, Foto: Alo Komšija Raje Kazimirovića (73) iz Jabukovca, koji je bio priveden zbog posedovanja lovačke puške u ilegalnom posedu, prošao je poligraf, saznaje „Alo!".

Kazimirović mlađi već dugi niz godina živi i radi u Beču sa suprugom i sinom, a kako su posvedočili brojni meštani Jabukovca, sa ocem već duže vreme nije bio u dobrim odnosima.

Govorkanja

- Kad se dogodi ubistvo, uvek su pod lupom policije najpre najbliži srodnici žrtve. Dosadašnjom istragom je utvrđeno da otac i sin nisu bili bliski, kao i da Nenad nije često boravio u Jabukovcu. Sa druge strane, pojavile su se informacije da je Nenad zapao u dugove u Beču, kao i da je imao problema sa zakonom, odnosno da je bio privođen. S obzirom na to da četvorostruko ubistvo i dalje nije rasvetljeno, policija proverava svaku dojavu i informaciju koju dobije u vezi sa ovim zločinom - kazao je dobro obavešteni izvor.

On dodaje da je Kazimirović saslušan već u prvim danima istrage, kao i da njegovo svedočenje istražiteljima nije otkrilo gotovo ništa.

Beg od novinara

- Priča se da je Nenad nedavno bio predmet istrage austrijskih vlasti, ali to i dalje nije zvanično potvrđeno. Ukoliko se sve te priče ispostave kao tačne, otvorio bi se mogući motiv pa bi istraga mogla da dobije sasvim novi pravac. Ono što je, međutim, malo neobično kad je Nenad u pitanju jeste njegovo ponašanje u javnosti. Odavao je utisak kao da po svaku cenu želi da se distancira od čitave situacije u kojoj se našao, posebno od novinara - kaže sagovornik.

Jabukovčani su i dalje čvrsto ubeđeni da je ubica ili nalogodavac neko iz njihovog okruženja, kao i da je motiv koristoljublje.
Podsetimo, leševi članova porodice pronađeni su dva dana nakon ubistva, a tokom dosadašnje istrage policija je saslušala više desetina građana.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!