Raja Kazimirović
Alo
Raja Kazimirović

Alo

Raja Kazimirović, Foto: Alo

Komšija Raje Kazimirovića (73) iz Jabukovca, koji je bio priveden zbog posedovanja lovačke puške u ilegalnom posedu, prošao je poligraf, saznaje „Alo!“. Iako se odmah počelo da spekuliše kako je možda umešan u stravičan zločin zbog loših odnosa sa Rajom, ova sumnja je zasad odbačena.

Pročitajte još:

- Kod njega nisu nađeni pištolji kojima je izvršen zločin. To što se nije baš slagao sa Rajom ne znači da je ubica, a njegova umešanost u zločin trenutno je odbačena jer je prošao poligraf u policiji - kaže sagovornik blizak istrazi i rođak Kazimirovića. 

On dodaje da Raja nije živeo bez struje i vode.

Srbin u omiljenom srpskom letovalištu skočio na devojčicu (13), skinuo pantalone i pokazao joj GENITALIJE!

AUTOR: Ultimaora.es/D.S. DATUM I VREME: 20.08.2019. 16:45 - 20.08.2019. 18:17 Užas! španska policija, Foto: Profimedia * Srbin (18) uznemiravao devojčicu (13) u španskom odmaralištu * Sa trojicom drugara ju je neprestano pratio, a na kraju napao u bazenu * Roditelji devojčice prijavili napasnika Agenti policije uhapsili su mladog egzibicionistu od svega 18 godina u hotelu u Plaja de Palma.

- Struju nije mogao da dobije jer je i nema do svake pojate, a individualno dovođenja koje je trebalo, mnogo košta. Ako je, kako pričaju, ležao na parama, platio bi kao što je i sam izgradio kaptažu za vodu i pojilo za stoku. Diskutabilno je i da je Raja imao devize i da je neko znao gde ih krije. Da su ubice to znale, pokupile bi plen i nestale pre Rajinog povratka s njive. Sigurno ne bi dozvolile da ih on iznenadi svojim povratkom na traktoru - kaže sagovornik „Alo!.

U okolini, zaseoku Vratna, kada su ubijeni Raja Kazimirović (73), njegova majka, sestra i sestričina, i dalje su uznemireni.

- Činjenica je da je zločin izvršen vrlo profesionalno i brzo. Nema pompeznih najava o rešavanju slučaja, ali to ne znači da istraga tapka u mestu već se brižljivo operativnim radom prikupljaju svi podaci, kompletiraju s obdukcionim nalazom i nađenim tragovima na licu mesta i upoređuju liste mogućih jataka koji su tipovali Rajinu kuću, a za sve to potrebno je vreme - navodi naš izvor.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!