Mladen Mijatović, Dea Đurđević
Printscreen Instagram
Mladen Mijatović, Dea Đurđević

Printscreen Instagram

Mladen Mijatović, Dea Đurđević, Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća u kojoj je mlada voditeljka teško povređena desila se 7. februara na Dedinju, ispred bolnice "Dr Dragiša Mišović". Do nesreće je došlo u šest sati ujutru, na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, kada su se najpre lakše sudarile A. T, koja je upravljala "opel vektrom", i Dea, koja je vozila "pežo".

Pročitajte još:

 

Nakon toga, Dea je izašla iz automobila i stala na trotoar kako bi videla štetu i javila kolegama da će kasniti na posao. Tada je na nju naleteo autobus, pribio je uz betonsku ogradu, vukao je nekoliko metara i otkinuo joj ruku.

Svi u šoku

Dea ĐurđeviĆ

Screenshoot Instagram

Dea ĐurđeviĆ, Foto: Screenshoot Instagram

- Stajala je na trotoaru. Tražila sam joj vodu za povređenu devojku da joj bar malo nakvasim usta, da joj bar malo olakšam. Ona mi je rekla da ima sok. Objasnila sam joj da mi treba čista voda, potom je ona otišla da kupi, verovatno, jer mi je nakon kraćeg vremena donela flašicu vode. I ona je bila van sebe, šetala je trotoarom. A i scena devojke bez ruke u svesnom stanju dovoljno je jeziva da svakog blokira i onemogući ga da reaguje normalno. U jednom trenutku naglas je dobacila: "Govorila sam joj da ne izlazi iz kola, da će je nešto udariti, jer je klizavo i opasno. Upozoravala sam je da pazi, ali, eto, da me je bar poslušala..." - prepričala je hrabra Marija i dodala:

- Svi su bili van sebe. Nikome nije bilo svejedno da vidi otkinut deo tela - objašnjava ona.

Pročitajte i ovo:

 

Dobro se oseća

- Dea je hrabra i psihički jaka. I bolje od očekivanog podnosi postoperativni period. Ruka je u dobrom stanju, cirkulacija je uspostavljena i oporavak ide u dobrom smeru - kaže naš izvor.

Kako smo već pisali, policija i tužilaštvo rade na rasvetljavanju svih okolnosti udesa na Dedinju kako bi se utvrdilo ko je odgovoran za nesreću.