Beograd, centar beograda, ulice, saobraćaj
Alo!/Masanori Jošida
hitna pomoć, policija

Alo!/D.S.

Ilustracija, policija, Foto: Alo!/D.S.

Pročitajte još:

 

Velinov je sišao ispred zgrade u kojoj stanuje da bi sačekao suprugu sa ćerkom zbog koje imaju rezervisano invalidsko parking-mesto tačno ispred ulaza. Međutim, na tom mestu je bio parkiran automobil, što se često dešava zbog objekta brze hrane u istoj ulici. Goran kaže da je prišao kolima i, videvši dve žene na zadnjem sedištu, ljubazno ih upitao koliko će se zadržati. Odgovorile su mu još dva minuta, a on im je pokazao podignut palac kao znak odobravanja i rekao da nije problem i da treba da mu stignu žena i ćerka koja je operisala srce. U tom trenutku naišao je i komšija Nikola (67), koji je jako vezan za Leu, kao i ona za njega, i koji je gospođama objasnio Leinu situaciju. One su tada pozvale muškarca koji je došao i pitao šta se dešava. Jedna od njih mu je rekla da su na mestu za invalide.

- Ma popuši mi, bre, ku*ac, majmune! Dođi 'vamo da ti je*em mamu sad, ološu! Je*e mi se i za invalide i za njihova parking-mesta! - obratio se taj muškarac Velinovu, koji mu je samo kratko rekao:

- Važi, lafe, nema problema, ostani.

Čovek se vratio u fast-fud, a Velinov je pozvao pauk i zamolio ih da obaveste i policiju, jer je na mestu za invalide parkiran bahat i agresivan vozač.

Preporučujemo i ovo:

 

- Kada se muškarac u društvu prijatelja vratio u vozilo, Nikola mu se ponovo obratio:

- Čoveče, na šta ti to liči, komšija čeka na svoje mesto, treba da se uparkira žena sa bolesnim detetom - navodi Velinov.

On objašnjava da je tada vozač, koji je već bio u nekom polusedećem položaju, ustao i pesnicom udario Nikolu posred naočara i staklom mu isekao lice.

 

- Nikola se zateturao i pao. Okrenuo sam se da mu pomognem, a ovaj se zaleteo i iz sve snage me udario pesnicom. Čuo sam da je nešto puklo, ali mislio sam da je njegova ruka. Osetio sam naglu mučninu i nagon za povraćanjem, bol je bio neopisiv, ali sačekao sam da Lea dođe, da se ne stresira - priča Velinov.

Komentari (3)

Čole

02.04.2019 13:07

Takve treba smo među rogove. Nema drugog leka.

Zeljko

02.04.2019 13:19

Goli otok su jaslice,sta takvima treba raditi

Denny

02.04.2019 15:43

Eh , Srbijo moja ... Koliko god zalio i zeleo nazad , ovakve stvari mi se smuce , pa razmisljam da ostanem , iako i moja deca posle koledza zele nazad ... Ipak , dobro treba razmisliti pre odluke o povratku , jer smo daleko od civilovanog sveta . Svaka cast vecini, ali manjina , kao taj vozac, kvari sve , i svakoga !!!