Hapšenje
Youtube
Hapšenje

Youtube

Hapšenje u Novom Pazaru, Foto: Youtube

Izvor iz novopazarske policije navodi da je M.M. sedeo na terasi jednog kafića u centru grada. Ispred lokala stajala je saobraćajna policajka kojoj je M.M. počeo da dobacuje.

- To se pretvorilo u verbalni napad kojem je prisustvovao veliki broj ljudi. Koleginica se uplašila i odmah je pozvala interventnu jedinicu čiji su pripadnici stigli za minut, kaže naš izvor.

Policajci su pokušali da smire situaciju i da identifikuju napadača.

- On nije želeo da pokaže lični dokument pa su policajci pokušali da ga uhapse. Tokom hapšenja on je nekoliko puta udario dvojicu policajaca. Jedan pripadnik interventne jedinice zadobio je više udaraca u predelu glave i prebačen je na hirurgiju gde su mu rane ušivene, dok je drugi prošao sa lakšim povredama u predelu tela, kaže naš izvor.

Uhapšeni M.M. će u zakonskom roku biti priveden kod nadležnog tužioca koji će ga saslušati.

Ovim povodom reagovao je i Nezavisni policijski sindikat Srbije koji je u saopštenju osudio napad na pripadnike MUP-a i naveo da "svako ko napadne državu, usudiće se da napadne bilo koga." 

Komentari (6)

miki

24.05.2018 18:01

sramota treba da izudaraju policajca da bi nesto dokazali za vreme tita i milosevica policajca nije smeo niko da pogleda a kamoli da udari evo sta radi policijska akademija srozali policiju i postali postari da nose predmete po kucama a sud ima ljude koje placa za to ministar ne reaguje jer policajac vise ne radi svoj poso

Vaske

24.05.2018 19:36

POMERITIMU BUBREGE JTRU MOZAK DA UPAMTI DAN KAD JE TO URADIO ZA ČITAV ŽIVOT JEDNA JE UDBA BILA.

Nole

24.05.2018 19:39

Opet policajci izudarani, jer nisu imali elektrošoker da savladaju agresivnog delikventa.

smešno

24.05.2018 20:27

Još jedan milioniti dokaz(a biće ih još bilion) da žene nisu za vojsku i policiju. Možda neke retke pojedinke, ali 99% su paraziti koji nam jedu budžet a ne doprinose svom poslu. Naprotiv, nema gorih od onih na šalterima policije.

Sasa

24.05.2018 21:01

Tako je polako i na Kosovo pocelo...

Windsor

24.05.2018 21:25

Tim policajcima iz interventne momentalni otkaz