UBISTVO I SAMOUBISTVO KOD ZRENJANINA POD VELOM MISTERIJE Više od deset dana pre nego što su našli tela, nije bilo nikakvih znakova života, detalj na prozoru mogao je da oda jezivu situaciju...

Njihova tela je na poziv Ivanine majke otkrila policija,a drama koja se odigravala iza vrata kuće u ulici Žarka Ostojina 84 u Melencima, još uvek je nepoznanica.

Ivana A, ubistvo, uviđaj
Ivana A, ubistvo, uviđaj, Foto: Alo.rs

Supružnici Ivana (36) i Dobrica (42) Arsić pronađeni su mrtvi 3. oktobra u kući u ulici Žarka Ostojina 84 u Melencima kod Zrenjanina.

Njihova beživotna tela je na poziv Ivanine majke otkrila policija, a prvi rezultati obdukcije pokazuju da je reč o ubistvu i samoubistvu. Prema nezvaničnim informacijama postoje indicije da je muž ubio ženu, a zatim presudio sebi.

Drama koja se odigravala iza vrata kuće u ulici Žarka Ostojina 84 u Melencima još je nepoznanica, jer zvaničnih podataka o detaljima tragedije porodica Ivane Arsić još nije dobila. Rezultati obdukcije tela nesrećne žene govore da je reč o ubistvu, kaže Ivanin rođeni brat Igor Radišić (39), koji nije želeo da se medijski eksponira.

- Obdukcija u novosadskom centru za sudsku medicinu pokazala je da je u pitanju ubistvo, a detalje o zločinu, kao i čime je počinjeno, ne znam. Sve ukazuje na to da je Dobrica ubio Ivanu i da je izvršeno ubistvo i samoubistvo. To su neke pretpostavke, imamo osnova da tako razmišljamo, ali više informacija dobićemo od istražnih organa kada se budu znali detalji - rekao je brat nesrećne žene.
Da se nešto čudno dešava sa njenom ćerkom posumnjala je Ivanina majka Borislavka Radišić, koja je tri dana, 1, 2. i 3. oktobra, obilazila kuću u kojoj se dogodila tragedija.

- Sestra nam se nije javljala tri-četiri dana i majka se zabrinula. Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da je pozove telefonom, majka je otišla da proveri šta se tačno dešava. Tri dana je odlazila do kuće, ali su vrata bila zaključana, a prozori otvoreni. Ja sam takođe obilazio autom deo ulice u kojem je Ivanina kuća. Postalo nam je sumnjivo što je prozor konstantno bio otvoren. Nakon toga je majka pozvala policiju i mene su pozvali da dođem do kuće, a majku sam vratio kući. Tada su me izvestili da su pronašli jedan leš, nisu mi dali nikakve detalje, a nakon toga je stigla i Hitna pomoć, koja je ustanovila su u kući dva beživotna tela - navodi Igor.

Komšinica Olgica Gaborov prva je alarmirala da se iza vrata kuće nešto čudno događa, a kako kaže, više od deset dana pre nalaženja beživotnih tela supružnika nije bilo nikakvih znakova života u komšijskoj kući.

- Stalno sam ih viđala da prolaze ulicom, ali sam posumnjala da nešto nije u redu pre dve nedelje. Videla sam da je prozor stalno otvoren i stavljen jastuk na njemu, valjda da se ne zatvori zbog promaje. Tako je stajao danima, bez bilo kakvih promena. Javila sam sestri Ivanine majke Borislavke da mi je sumnjivo što ih ne viđam. Šokiralo me je saznanje da se dogodila tragedija. Uvek su se javljali u prolazu, ali se nismo družili - rekla je Olgica Gaborov, koja živi u kući prekoputa nesrećnih supružnika.

Ivana, rodom iz Melenaca, živela je sa Dobricom samo nekoliko meseci pre tragedije. Radila je kao medicinska i ginekološko-akušerska sestra u više zdravstvenih ustanova, u Banji Rusandi, zrenjaninskoj bolnici i nekoliko staračkih domova. Sahranjena je u sredu, 7. oktobra, na Pavliškom groblju u Melencima. Istraga o ovoj tragediji je u toku. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi