Više javno tužilaštvo pozvalo Jurića na saslušanje

Tužilaštvo je formiralo predmet

Igor Jurić
Igor Jurić, Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet i pozvalo Igora Jurića da iznese bliže podatke koji su neophodni za dalje postupanje, saopšteno je danas.

- Više javno tužilaštvo je formiralo predmet i pozvalo Igora Jurića da povodom navoda koje je izneo u medijima iznese bliže podatke koji su neophodni za dalje postupanje nadležnog javnog tužilaštva - rekla je kratko portparolka tužilaštva Irena Bjeloš.

Drugi detalji u vezi sa ovim predmetom nisu saopšteni.

Podsetimo, tri meseca je prošlo od kako je Igor Jurić prvi put izašao u javnost saopštivši da poseduje informacije o moćnicima koji su pedofili, a gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva precizirao je da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar.

Među njima je poznati političar, koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u kampanji u predstojećim izborima i građanima svog grada obećavati bolji život. Da imam dokaze, krunske dokaze, ja bih dao. Određene dokaze imam, nemam svedočenja. Imam fotografije sa kamera, i to je nešto što mi nije dovoljno da bih čoveka mogao osuditi - rekao je tada Jurić.

Konkretne dokaze o ovoj osobi Jurić do sada nije iznosio, a kako smo uspeli da saznamo u Jutarnjem programu, gde je ukrstio koplja sa sekretarkom MUP Biljanom Popović Ivković, postupak protiv misterioznog političara još nije pokrenut, jer Jurić nije podneo prijavu.

Međutim, ovaj slučaj će konačno od televizijskog prepucavanja i govorkanja dobiti pravni okvir, pošto je Igor Jurić konačno pozvan da u Višem javnom tužilaštvu ispriča sve što zna o političaru pedofilu.

Povezane vesti

 • Korisnik: miš
  02/06/2020 - 15:16
  Taj kao i mi svi znamo o svemu tome na osnovu javnih pogovaranja. Čovek stiče popularnost na svojoj nesreći, a očekuje novac iz svega toga. Od čega on živi i izdržava porodicu, da li je iskusni robijaš, to nam odgovorite. Samo dokazi su prava stvar.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi