STALNO SU SE ALKOHOLISALI I TUKLI Viktorija mužu probola srce, pa rekla da je pao niz stepenice! Komšije iz Nove Pazove tvrde da ju je dokrajčio jedan događaj iz prošlosti

Viktorija Rumenović (60) nakon svađe zarila kuhinjski nož u grudi svom nevenčanom suprugu Slobodanu Lukiću (55), koji je do dolaska Hitne pomoći iskrvario i preminuo

Policija, udes
Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Viktorija Rumenović (60) uhapšena je preksinoć zbog sumnje da je jednim ubodom nožem u grudi ubila vanbračnog partnera Slobodana Lukića (55), a potom tražila od komšija da pozovu Hitnu pomoć tvrdeći da je on pao niz stepenice.

 

Jeziva tragedija desila se u Novoj Pazovi u kući koju je u vlasništvu Rumenovićeve i gde je par živeo zajedno poslednjih nekoliko godina.

Sumnja se da je motiv krvoprolića svađa, koja je, kako prema nezvaničnim saznanjima od komšija, bila svakodnevna, ali i alkohol, koji su oboje konzumirali u velikim količinama.

Ćerka je molila da se leči, ona nije htela

Prema rečima Perice Baškota, Viktoriji je nakon samoubistva supruga ostala ćerka, koja se udala i živi u Beogradu.

- Ima i unučiće. Ćerka je više puta htela da joj pomogne, ali Viktorija to nije želela. Posle toga je digla ruke. Viktorija i Sloba su živeli u očajnim uslovima, bili su zapušteni, a sa njima su živela četiri psa i tri mačke. Ne znam ko će sada voditi računa o njima. Oni su s njima bili u kući - priča Baškot.

Policija je obavila uviđaj, a šta se tačno desilo utvrdiće istraga, koja je u toku.

- Iako su svađa i tuča u ovoj kući bili redovna pojava, dosad nije podneta nijedna prijava za nasilje. Ubica i žrtva su bili pod dejstvom alkohola. Obdukcijom će biti utvrđeno da li je taj ubod bio do te mere precizan. Nož kojim je, kako se pretpostavlja, Lukić ubijen nađen je u kući - rekao je sagovornik Kurira upućen u slučaj.

Prema nezvaničnim saznanjima, Rumenovićeva se branila ćutanjem. Komšije Viktorije i Slobodana kazali su da su oboje imali problema sa alkoholom.

- Oni nisu valjali za sebe. Stalno su se svađali i tukli. Komšije nisu uznemiravali. Viđali bismo ih s modricama na ulici, ali nisu se nikom žalili. To je bio njihov život, a s druge strane niko od nas nije mogao da očekuje ovako nešto. I sinoć se čula svađa, a potom je predveče Viktorija otišla do komšije i zamolila da zovu Hitnu pomoć tvrdeći da je Sloba pao niz stepenice. Lekari su po dolasku shvatili o čemu se radi i pozvali policiju - ispričao je jedan komšija.

 

Perica Baškot, komšija Rumenovićeve i njen nekadašnji partner, kazao je da ovo nije prva tragedija koja je zadesila njenu porodicu.

- Ona je udovica. Radila je svojevremeno u vojsci, kao i njen pokojni suprug. Po odlasku u penziju on je taksirao, da bi se jednog dana ubio iz pištolja. Živeli su u Beogradu, imali jednu ćerku i pre nešto više od 10 godina kupili su kuću u Novoj Pazovi i tu se doselili - priča Baškot i dodaje:

 

- Nju je alkohol uništio. Kad bi bila trezna, normalno bi se ponašala, a kad popije, to je bilo strašno. Sloba nikad ništa u životu nije radio, živeli su od njene penzije. On je skupljao hranu na groblju, a dnevno su znali po tri, četiri litra rakije da popiju - priča Baškot.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi