BORIŠA SILOVAO I PODVODIO ĆERKU (13) "Videli smo je kako gola sedi u krilu jednom muškarcu, a otac pored njih": Komšije otkrile detalje stravičnog zlostavljanja u Jagodini!

Boriša A. (62), cvećar iz okoline Jagodine, uhapšen je zbog sumnje da je silovao i podvodio svoju ćerku M. A. (13), koja je ometena u razvoju! Monstrum je poznanicima naplaćivao seks sa svojom ćerkom, a pare je uglavnom trošio na alkohol!

Vračar, ubistvo, policija
Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

* Otac silovao ćerku (13) zaostalu u razvoju

* Podvodio je drugim muškarcima da bi kupio alkohol

* Komšije ga zatekle i prijavile policiji

Nakon hapšenja, Boriša je završio u pritvoru, a nesrećna devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu!

Kako se saznaje, za stravično zlostavljanje saznalo se još 29. juna, a Boriša je uhapšen ubrzo posle toga. Tereti se za krivično delo obljube nad nemoćnim licem.

- Zlostavljanje su prijavile Borišine komšije. Istragu je preuzelo Više tužilaštvo, koje je naložilo veštačenja u cilju prikupljanja dokaza - naveo je izvor.

Borišin komšija ispričao je da mu se želudac digao kad je saznao šta se sve dešavalo u kući monstruma.

NIJE DOČEKALA DA OBUČE VENČANICU Ivana (20) sahranjena u belom kovčegu, porodica ispoštovala najtužniji srpski običaj! Ljudi padali u nesvest od tuge!

- Toliko mi je bilo muka da sam završio u bolnici. Nisam mogao da verujem da otac može da bude sa vlastitom ćerkom i još da je podvodi za siću da bi kupio alkohol - priča komšija, jedan od onih koji su i prijavili Borišu policiji.

Oni su posumnjali da se nešto strašno dešava jer su u Borišinu kuću neprestano dolazili neki nepoznati ljudi. Pošto iz ponašanja Borišine ćerke nije moglo da se nasluti da je seksualno zlostavljana, pratili su situaciju. Kada su se uverili da je Boriša podvodi, odmah su obavestili policiju.

CRNI NIZ SE NASTAVLJA Još jedna teška nesreća u Srbiji! Muškarac (39) poginuo, osam povređenih!

- Devojčica je intelektualno zaostala u razvoju. Ona nije ni znala da je to što radi pogrešno. Verovala je ocu. Videli smo je kako gola sedi u krilu jednom muškarcu, a Boriša sedi pored njih! Bili smo zgranuti! Odmah smo reagovali kako bismo zaštitili nesrećno dete od oca monstruma i alkoholičara. Ne mogu da pričam detalje jer bi mi pozlilo - navodi komšija.

Silovanje, napad
Silovanje, Foto: Shutterstock

Drugi komšija veruje da je Boriša sa prijateljima čak i snimao seks sa nesrećnom devojčicom.

- Kroz prozor smo videli da drže mobilne telefone, verovatno su snimali devojčicu, ali ne mogu da budem siguran jer sam s ulice gledao u Borišin prozor. Policija mu je banula u kuću baš kada su unutra bila još dvojica muškaraca. Sve su ih uhapsili - kaže Borišin komšija.

Za doživotni zatvor

On je kao roditelj i šokiran i besan na Borišu:

TUGA DO NEBA! Tanjin otac došao u pekaru i rekao da je čuo da su neka deca stradala, a onda je saznao BOLNU ISTINU!

- Ne znam koja bi kazna bila adekvatna za njega! To je stvarno užasno šta je radio. Ko zna kakve će posledice imati jadno dete. Najmanje što je zaslužio je doživotni zatvor!

Inače, Boriša i njegova ćerka nisu bili socijalni slučajevi. On je imao tezgu na pijaci u Jagodini, gde je prodavao cveće, od čega je, prema rečima komšija, zarađivao za skroman, ali pristojan život.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Smrtna kazna
  31/07/2019 - 12:21
  Smrtna. Za ovo - smrtna. Bravo i za te jadne komšije, nosiće ožiljke celog života koliko su se sablaznili. Hvala vam što niste zažmurili na taj užas.
 • Korisnik: NikolaV
  30/07/2019 - 22:17
  Prvo ga treba dobro isprebijati. Pa sutrada početi ponivo ispitivanje batinama sve dok ne prizna ko je i kada zlostavljao dete za novac. Svi treba da završe po bar 5 godina zatvora. A batine nisu tako nehuman tretman za nekiga ko je svoje dete silovao i podvodio!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi