Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

Policija u Kosovskoj Mitrovici uhapsila je H.S. koji je osumnjičen da je silovao svoju osamnaestogodišnju ćerku. Sve se dešavalo u porodičnoj kući u selu Gušavac pored Suvog dola a manijaka je prijavila njegova supruga.

Kako ALO! saznaje, H.S. je ćerku silovao u više navrata, a poslednji put pre nedelju dana.

-Stravično seksualno zlostavljanje trajalo je mesecima, a možda i godinama, to će biti utvrđeno tokom istrage, kaže izvor iu policije iz Kosovske Mitrovice.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako ALO! nezvanično saznaje, devojčica je majci ispričala da je otac napastvuje, a zatim su one otišle u policiju i prijavile silovatelje.

- H.S. je saslušan i određen mu je pritvor. Postoje određeni tragovi i dokazi koji se još uvek proveravaju, kaže naš sagovornik.

U ovom selu svi su zgroženi zbog informacije da je njihov komšija silovao ćerku. Komšije ove porodice kažu da je H.S. najverovatnije psihički oboleo jer, kako kažu, to zdrav čovek ne može da uradi.

- Sigurno je poludeo, skrenuo, jer da je normalan, on ovo ne bi učinio. Uništio je svoju porodicu, kaže jedan od komšija. B.A.

 

Potresna ispovest devojke

Osamnaestogodišnja devojka je policajcima u Kosovskoj Mitrovici do detalja ispričala šta joj je otac radio. Ona kaže da je on koristio svaku priliku da je siluje.

- Kazala je da je napadao kad god su ostajali sami. Njena izjava je toliko potresna da su mnogi inspektori zaplakali dok su je slušali. Svaki detalj zlostavljanja je navela, kaže izvor iz Kosovske Mitrovice.

 

 

Komentari (8)

A kad se ustanovi - zna se. Ili silovatelju ili laznoj prijavlji

09.10.2018 14:58

Pre nego sto krenu poznati refreni . . . samo da ne bude da je cerka to uradila na majcin nagovor. Dakle, sacekajte da se ustanovi istina, da se ne blamirate kao nekoliko puta do sada.

dačo

09.10.2018 16:27

Likvidacija i to javna da vide svi šta rade tako zvani roditelji

Dejan

09.10.2018 17:29

Malenoj uplatiti 6 meseci havaje, majci 30 godina robije a za matorog federa organizovati horor film na kojem ce i tarantino da se ispovraca u vise navrata! Samo ostro sa kaznama, da pozeli da se preseli u pakao skotina!

Ja

10.10.2018 00:27

@Dejan - Majci 30 godina robije, jer si ti zenomrzac? Sta je majka ovde kriva, objasni! Onaa je i otisla s njom u policiju! Sram vas bilo tako nepismene! Ne, majci dajte trista godina robije, a ovog nagradite putem na Havaje, to bi bila prava slika ovog izopacenog muskog nakota u Srbiji!

Wum

09.10.2018 18:09

Kako onda ostajala sama sa njim.Normalnoj devojcica bi se to miglo desiti jednom ili nijednom.

emil

09.10.2018 19:32

U neka bolja vremena takvi ljudi su izvršavali ,,samoubistva" već prve noći u zatvoru, a sada...9

auuuuu

09.10.2018 21:44

Malena od 18 god, pitam se ko je tu Lud, Ludji......ovde mi nesto ne pije vodu

Sofija

10.10.2018 09:17

Vratite smrtnu kaznu!