Policija, hapšenje, Rusija
Profimedia
Policija, hapšenje, Rusija

Profimedia

Policija, hapšenje, Rusija, Foto: Profimedia

 

Beogradska policija uhapsila je N.D. (30) i A.Š. (24) zbog sumnje da su 17. aprila u ranim jutarnjim satima, provalili u kuću 79-godišnje žene, koja tu živi sa ćerkom i napali ih prilikom razgojništva.

TEŠKA KRAĐA U BUJANOVCU Obili kuću, pokrali lustere, tepihe i servis za ručavanje

Mediji su preneli da je A.Š. Andrija Šljukić, sin Sredoja Šljukića sa Zvezdare, ubijenog 2001. godine.

KAD TE MUKA PRITERA! Provalio u pozorište, pa ukrao kasu, mobilni, kompjuter, ali i nešto zbog čega mu se SVI SMEJU (VIDEO)

U saopštenju MUP-a se navodi da se N.D i A.Š. sumnjiče za razbojništvo jer su, nasilno ušli u kuću, oni su oborili 46-godišnju ženu na pod i vezali je selotejp trakom, nakon čega je jedan od osumnjičenih vlasnicu kuće, koja je u tom trenutku izašla iz sobe, fizički odgurao u sobu i oborio na krevet.

Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

 

Sumnja se da su sa kreveta uzeli torbu u kojoj se nalazilo 20.000 dinara, 105 evra, mobilni telefon i dokumenta, nakon čega su pobegli, navodi policija.

Provalnik koji je ordinirao po Beogradu uhapšen odmah nakon pljačke, ovako je obijao stanove

Policija je prilikom pretresa stana u kojem boravi osumnjiceni A.Š. pronašla pištolj i protiv njega ce biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu prozvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

OPLJAČKALI SAKIĆA, KAMERE SVE SNIMILE! Lopovi provalili u kuću Sinanovog sina, evo šta su ukrali! (VIDEO)

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.