DEČAK (10) NAPRAVIO HAOS NA NOVOM BEOGRADU Ukrao kola i udario trudnicu! Kad su prolaznici videli ko je izašao iz drugog auta, zanemeli su!

U Hitnoj pomoći su potvrdili da su bili na terenu i da su ženu prevezli u Zemunsku bolnicu na hirurgiju.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Seo je u kola, okrenuo ključ i krenuo u vožnju. Nedaleko od mesta gde je ukrao automobil u Studentskoj ulici izgubio je kontrolu i izazvao saobraćajnu nesreću.

Dečak (10) ukrao je juče automobil marke "ford" na Novom Beogradu i u Studentskoj ulici oko 13.30 izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povređena trudnica.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je primetio ključeve u vozilu i rešio je da se provoza.

Video ključeve

- Seo je u kola, okrenuo ključ i krenuo u vožnju. Nedaleko od mesta gde je ukrao automobil u Studentskoj ulici izgubio je kontrolu i izazvao saobraćajnu nesreću. Naime, udario je u vozilo kojim je upravljala trudnica i u kojem je bilo i dete. Srećom, niko nije teže povređen - rekao je dobro obavešten izvor i dodao da će o celom slučaju biti obavešteni roditelji dečaka, ali i Centar za socijalni rad.

U Hitnoj pomoći su potvrdili da su bili na terenu i da su ženu prevezli u Zemunsku bolnicu na hirurgiju.

Očevici nesreće kažu da su svi bili u šoku kada su videli da je iz automobila koji je udario u drugi izašao dečak.

Bio uznemiren

- Niko nije mogao da poveruje da je dečak bio u kolima, a tek nas je njegova priča kada je policija došla ostavila bez teksta. On je priznao da je ukrao automobil. Kako sam čuo, video je ključeve na patosnici i ušao u vozilo. Srećom da nije mogao da razvije neku veću brzinu i da izazove još veći haos na ulici - rekao je jedan od začuđenih očevidaca i dodao da je i sam dečak bio uznemiren kada je shvatio šta je uradio.
Prema njegovim rečima, policija je odvela dečaka u policijsku stanicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi