Marija Milenković žrtva nasilnice
Privatna arhiva
Marija Milenković žrtva nasilnice

Privatna arhiva

Marija Milenković žrtva nasilnice, Foto: Privatna arhiva

Sandra Andrejević, majka četvoro dece iz Starčeva, koja je komšinici iz prodavnice Marijani Milenković razbila nos i zube samo zato što joj je rekla „da ne viče na ulici“, a rođenu decu terala da prosi, uhapšena je juče posle razgovora našeg reportera s pretučenom devojkom!

Pročitajte još:

Žena džambas zadržana je u pritvoru do 48 sati, dok je sudbina njene dece nepoznata jer se Centar za socijalni rad u Pančevu juče nije oglasio.

Starčevci juče nisu videli Sandru niti njenog supruga i decu, koja su godinama prosila u centru sela, dok ih je majka posmatrala i čekala novac.

Preporučujemo i ovo:

Prema rečima očevidaca, Sandra je uoči hapšenja sedela na klupi u centru i pretila da će nekoga da ubije. 

- Sedela je ispred ambulante, hvalila se da ima nož, a neki kažu da je reč o sekiri. Ponavljala je: „Ja ću nekada izaći iz zatvora, a ona iz groba neće nikada“. Ne znam na koga se to odnosilo, ali je to ponavljala celi dan. Veoma je agresivna. Meni je pre sedam dana razbila nos i zube jer sam je opomenula da ne viče. Decu prisiljava da prose, čak i na minusu, oskudno obučena. Dešavalo se da mala prosi, odnese joj pare, a Sandra sebi kupi hranu i pivo, pa je vrati da iznova kamči pare od prolaznika - kaže meštanka i dodaje:

Nasilnica razbila zube i nos Mariji Milenković

Privatna arhiva

Nasilnica razbila zube i nos Mariji Milenković, Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, Sandrina deca će biti smeštena u hraniteljsku porodicu, a ona ubuduće neće smeti da prilazi Marijaninoj prodavnici. 

- Odranije ima 15 prekršaja za remećenje javnog reda. Kažnjavana je novčano više puta po presudi Prekršajnog suda, a ima i dve krivične prijave za ugrožavanje sigurnosti - navodi naš izvor blizak istrazi.

Sandra Andrejević nadzire dete i muža dok prose

Nemanja Gavrilov

Sandra Andrejević nadzire dete i muža dok prose, Foto: Nemanja Gavrilov

Pozvali smo juče Centar za socijalni rad u Pančevu, ali se na većinu brojeva telefona niko nije javljao. Kada smo uspeli da ih dobijemo, brže-bolje su nas prebacivali na linije van funkcije. Za direktorku su nam rekli „da je izašla i da ne znaju kada će se vratiti“.

Čekala ispred ambulante da ubije Marijanu

Marijana Milenković, koja je Sandrina poslednja žrtava, juče je izjavila da strahuje da će je Sandra napasti ponovo, iz revolta.

Jedno od četvoro dece prosi

Nemanja Gavrilov

Jedno od četvoro dece prosi , Foto: Nemanja Gavrilov

- Pre hapšenja je izjavila „da će ona izaći iz zatvora, a ja iz groba ne“. Zahvaljujem se redakciji „Alo!“ što su prvi reagovali na ovo šta se dešava i skrenuli pažnju javnosti. Ako se nešto opet, ne daj bože, desi, krivac će biti odmah poznat. Pozivam policiju i socijalnu službu da reaguju, jer Sandra nije podobna. Ne može da živi bez nadzora stručnjaka, a kamoli da brine o četvoro dece - navodi Marijana.