uhapešn manijak
privatna arhiva
uhapešn manijak

privatna arhiva

uhapšen manijak, Foto: privatna arhiva

* Pripadnici španske policije u letovalištu Palma de Majorka priveli su mladića (18) iz Srbije

* Hapšenje se dogodilo u ponedeljak u popodnevnim časovima nakon prijave roditelja deteta

* Mladić je u letovalištu bio sa dvojicom prijatelja, a sad se suočava sa nekoliko optužbi, među kojojm su egzibicionizam i maltretiranje

 

Hapšenje se dogodilo u ponedeljak u popodnevnim časovima nakon prijave roditelja deteta. Prema informacijama, mladić je, od kako je britanska porodica stigla u hotel, u početku pritajno uznemiravao devojčicu da bi postepeno postajao sve nametljiviji.

Živi u Beču, ima teške finansijske probleme i bio je u zatvoru!

AUTOR: Kurir.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 21.08.2019. 07:51 - 21.08.2019. 08:07 Istražitelji proveravaju da li je Nenad Kazimirović, jedini potomak bogatog Jabukovčanina koji je pre dve nedelje ubijen zajedno s majkom, sestrom i sestričinom, imao motiv za zločin.

Grimase, nagovori i praćenja uznemiravali su porodicu, ali je neprijatna situacija kulminirala u ponedeljak. Naime, dok je dete bilo u bazenu mladić je skinuo donji deo garderobe i devojčici pokazao genitalije. Nakon toga, roditelji su pomoć potražili u policiji.

Kako javblja "Ultima ora", mladić je u letovalištu bio sa dvojicom prijatelja, a sad se suočava sa nekoliko optužbi, među kojojm su egzibicionizam i maltretiranje.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!