Nebojša Stefanović
Alo!/ Rajko Ristić
Hapšenje Vukašina Šijana

MUP

Hapšenje Vukašina Šijana, Foto: MUP

 

Ubica penzionerke Jelice Tatarovski iz Niša, poznate kao baka Vera, je uhapšen, potvrdio je ministar policije Nebojša Stefanović koji se nalazi u Nišu.

Momak, koji inače nije iz Niša, sumnjiči se da je krvnički ubio ženu nožem i čekićem u njenom stanu. Niška policija tako je rasvetlila ubistvo vojne penzionerke, koja je u nedelju pronađena izmasakrirana u svom stanu na Bulevaru Zorana Đinđića.

Ministar policije Nebojša Stefanović, koji danas boravi u Nišu, potvrdio je da je noćas privedena osoba za koju se sumnja da je izvršilac ovog krivičnog dela.

Kad su uneli kovčeg sa njegovim telom, ona se slomila od bola! Imaju sina (3) i tek rođenu bebu!

AUTOR: Telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 12:18 Prijatelji i poznanici danas su došli da pruže podršku Milanovoj supruzi koja je ostala udovica sa dvoje dece, sinom starim tri godine i novorođenim dečakom. Milan V., Foto: Facebook printscreen * Milan (25) poginuo u subotu u Kupinovu * Mladić nastradao kada je na njega naleteo automobil, kojim je upravljao Nemanja M.

 

Načelnik niške policije Slaviša Virijević saopštio je da se radi o muškarcu V. G. (26), koji nije iz Niša, te koji je baku usmrtio nožem i čekićem.

- U toku je utvrđivanje motiva ubistva i razloga zbog kojih je ovaj muškarac boravio u Nišu - kazao je načelnik.

Pročitajte još:

 Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!