Milan V.
Facebook printscreen
Milan V.

Facebook printscreen

Milan V., Foto: Facebook printscreen

* Milan (25) poginuo u subotu u Kupinovu

* Mladić nastradao kada je na njega naleteo automobil, kojim je upravljao Nemanja M. (18)

* Prijatelji i poznanici danas su došli da pruže podršku Milanovoj supruzi koja je ostala udovica sa dvoje dece, sinom starim tri godine i novorođenim dečakom

U kući bicikliste Milana V. (25) koji je poginuo 31. avgusta u Kupinovu, vlada tuga, a jecaji neutešne supruge slamaju srca. Mladić iz ovog sela nastradao je kada je na njega naleteo automobil, kojim je upravljao Nemanja M. (18).

Pročitajte još:

Kako je rekao prijatelj poginulog Milana, on je biciklom pokušao da obiđe dva pešaka na putu, kada je na njega naleteo automobil. Od udarca, navodno, odleteo je nekoliko metara i udario je glavom o beton. Kako se navodi, Nemanja je vozio oko 50 km/h.

https://www.alo.rs/vesti/hronika/pokusao-da-ga-spase-policajac-koji-je-na-istom-mestu-doziveo-najvecu-tragediju-u-zivotu/250042/vest

- Čuli smo ovde po selu da je policija utvrdila da Nemanja M. koji je Milana udario u centru Kupinova nije bio pijan. Kako pričaju, taj dečko iz Ašanje ima probnu dozvolu, a u trenutku nesreće sa njim je u autu bio još jedan mladić. Ko je kriv za ovu nesreću, ne znam, ali znam da je naš Milanče davao znake života i kada su policija i Hitna pomoć došli, a čekali su ih više od 40 minuta. Nažalost, preminuo im je u Šimanovcima, na putu za bolnicu - priča izvor.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!