Hitna pomoć
Alo!/Masanori Jošida
Hitna pomoć

Alo!/Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kako se nezvanično saznaje, stradao je J. J. na kojeg je, u ulici Stevana Sremca, nasrnuo komšija R. R. nakon prepirke oko međe.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim informacijama, R. R. star oko 55 godina, nasrnuo je na komšiju oštrim predmetom i naneo mu povrede u predelu vrata, usled čeka je muškarac preminuo.

Napad se odigrao naočigled prolaznika, a jedan od njih je čak pokušao i da spreči ubistvo, ali nije uspeo.

Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

Napadač je, kako se saznaje, već duže vreme u sukobu sa komšijom oko međe, a navodno je i pratio i komšijinu suprugu, zbog čega je bio prijavljivan policiji.

Poziva na rušenje države! Beograd mora hitno da reaguje!

AUTOR: Alo.rs/informer/I.L. DATUM I VREME: 18.09.2019. 11:47 "Novi Pazar je albanski grad!" Ramuš Haradinaj, Foto: EPA * Haradinaj je sa za vikend boravio u Crnoj Gori, gde se sastao s Albancima iz Plava i Gusinja * Svojim izjavama nagoveštava agresivnu i ekspanzionističku političku platformu * Ovakve izjave ne smeju da ostanu bez reakcije Beograda i Brisela, jer su ratoborne i pozivaju na rušenje suvereniteta i teritorijalne celovitosti međunarodno priznate države Premijer u ostavci lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj poručio je da je i Novi Pazar albanski grad!

Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!