HARADINAJ HOĆE DA KOMADA SRBIJU! Poziva na rušenje države! Beograd mora hitno da reaguje!

"Novi Pazar je albanski grad!"

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: EPA

 

* Haradinaj je sa za vikend boravio u Crnoj Gori, gde se sastao s Albancima iz Plava i Gusinja

* Svojim izjavama nagoveštava agresivnu i ekspanzionističku političku platformu

* Ovakve izjave ne smeju da ostanu bez reakcije Beograda i Brisela, jer su ratoborne i pozivaju na rušenje suvereniteta i teritorijalne celovitosti međunarodno priznate države

Premijer u ostavci lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj poručio je da je i Novi Pazar albanski grad! Haradinaj je objavio da je za vikend boravio u Crnoj Gori, gde se sastao s Albancima iz Plava i Gusinja.

Na bratskom sastanku s Albancima iz Plava i Gusinja. Od Skadra do Novog Pazara braća smo, i oni koji se mole u džamiji, i oni koji se mole u crkvi. Moja su braća Albanci", napisao je Haradinaj na društvenim mrežama.

Pevačica postavljena na mesto premijera Srbije! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 11:26 - 17.09.2019. 11:43 Strašan propust za koji ne postoji adekvatno opravdanje.

 

Komentarišući ovu Haradinajevu otvorenu provokaciju, šef Međunarodnog instituta za bezbednost Orhan Dragaš kaže da je na Kosovu u toku predizborna kampanja, u kojoj su politički ulozi ogromni.

ĐILASOV MARSOVAC NE IZLAZI IZ REKTORATA! Rano jutros dočekao rektorku na vratima! Svi se čudili njegovom ponašanju pred uglednom ženom

- Posetom Gusinju na severu Crne Gore, gde žive Albanci, a naročito populističkim izjavama, Haradinaj nagoveštava agresivnu i ekspanzionističku političku platformu.

Svi političari u Prištini su nacionalisti i ne prezaju da s vremena na vreme svojim izjavama "otkinu" poneko parče Srbije, Crne Gore ili Makedonije, jer njihovom biračkom telu prijaju takve priče - ocenjuje Dragaš, dodajući da je jedini problem u tome što su to samo pusti snovi.

 

- Ne mogu Albanci i njihovi lideri u isto vreme da traže viznu liberalizaciju i da komadaju Srbiju, pa i Crnu Goru. Ipak, ovakve izjave ne smeju da ostanu bez reakcije Beograda i Brisela, jer su ratoborne i pozivaju na rušenje suvereniteta i teritorijalne celovitosti međunarodno priznate države - zaključuje Dragaš.

Bonus video: Ana Brnabić o upadu u Rektorat

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi