L. K. (13)
P. Marković
Arjeton Krasnić

privatna arhiva

Arjeton Krasnić, Foto: privatna arhiva

Iako je DNK analizom nedvosmisleno utvrđeno da je on otac dečaka, rođenog 23. avgusta, Arjeton se kod tužioca kleo da on nije ni pipnuo sestru, već je krivicu svaljivao na izvesnog radnika sa otpada iz Kostolca.

 

- Da sam silovao sestru, odmah bih se ubio! Nemam nikakve veze sa tim - uveravao je tužioca Arjeton.
Kada mu je tužilac predočio DNK nalaze, koji su, kako saznajemo, 99,9 odsto utvrdili da je on otac dečaka, Arjeton je ostao pri svome.

U pritvoru

„Nakon saslušanja Arjetonu Krasniću je na predlog tužioca određen pritvor do 30 dana kako ne bi ponovo počinio krivično delo i uticao na svedoke“, izjavio je za naš list Živomir Rajčić, branilac osumnjičenog. Pošto Arjeton nema novca za advokata, Rajčić je određen da ga brani po službenoj dužnosti.

- To nije istina. Nisam ni taknuo sestru. To su sve izmišljotine - kazao je hladnokrvno Arjeton na saslušanju.
On je kod zamenika tužioca Miroslava Vojinovića u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu tvrdio da mu se čak i sama sestra poverila da ju je radnik sa obližnjeg otpada napastvovao.

Protiv Arjetona Krasnića je juče pokrenuta istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad detetom, za šta je zaprećena kazna od pet do 15 godina, rekao je za „Alo!” Milan Živković, porptarol Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu.

- Uskoro će biti saslušani Arjetonovi roditelji i sestra, koja ga je optužila za silovanje. Zbog razlike u iskazima oni će biti suočeni - navodi naš izvor.

Porodica Krasnić živi na ulazu u Kostolac, u koji su se doselili sa Kosova i Metohije, nakon ratnih dejstava 1999. godine. Osim oca Kadrija, majke Zurafete Idrizović, u trošnoj kući živi i njihova maloletna ćerka L. K. (13) i osmogodišnji sin.

U ispovesti za „Alo!”, L. K. (13) je rekla da ju je, osim brata, u dva navrata silovao i izvesni Ivan.
- Prvi put me je silovao dok sam bila u porodilištu. To je bilo dan-dva nakon porođaja, kada me je nahvatao i silovao. Drugi put me je silovao pre oko mesec i po dana - ispričala je maloletna L. K. (13).

Ona tvrdi i da je njen brat Arjeton pretio da će majci i mlađem bratu staviti „dugu devetku“ u usta.
- Pretio je da će našeg mlađeg brata, koji me je branio od njega, ubiti kao zeca. Sada kada je Toni uhapšen, moja glava se smirila. Više ne strahujem, a majku više ne boli srce. Proklet bio, nek se ubije! - rekla je ona.

L. K. (13)

P. Marković

L. K. (13), Foto: P. Marković

 

Devojčica prihvatila bebu

Maloletna L. K. (13) kaže da je prihvatila i da voli bebu, kojoj je dala ime po jednoj narodnoj pesmi. „Beba je zdrava, a jedino ima malo problema sa mišićima ruku. Staratelj mog deteta je moja majka, pošto su tako odredili socijalni radnici, kojima sam ispričala sve što se desilo. Iako je tukao naše roditelje, Toni je detetu ponekad kupovao pelene“, kazala nam je L. K. (13).

Save

Komentari (10)

u svamom slucaju,

13.10.2016 07:34

prokleti gurbeti!

drAgi

13.10.2016 12:31

@u svamom slucaju, - Izvinjavam se što pala.udim, ali "na gurbet ići" znači: "ići u pečalbu". U to ide (po)neki član porodice (ili zadruge), a ovi su se doselili u kompletu. U državi Srbiji im je to bilo moguće; s Kosova se doseliti. A na Kosovo iz Srbije? - Hm.

momazver

13.10.2016 14:53

@u svamom slucaju, - Nisu oni toliko gurbeti koliko su OTERANI.Dal može i hoće, neko u narodu da shvati da Šiptari na Kosovu sem svog naroda NEĆE nikog drugog.I sve rade po hrvatskom receptu da to i ostvare.Smešan mi komentar Branka:*Arjetone dal si svestan...*Pa da je svestan ne bi ni takao žensko čeljade u krvnom srodstvu.Nema TO pameti ni u jednoj glavi...i obe mu treba otseći!ON ĆE TO PONOVO UČINITI!

branko

13.10.2016 08:24

Ajtone, sta ce dnk da pokaze? Nisi svestan degenerativnih posledica potomstva.

citateljka

13.10.2016 08:29

Ovde je svaki komentar suvisan!.... Boze sacuvaj, ne mogu sve ovo da verujem.

terminator

13.10.2016 10:58

Dajte im veliku socijalu, pomazite na sve nacine, kao manjina imaju vece beneficije od nas a oni ce uskoro poceti i nase zene i cerke da siluju.

Enisa

14.10.2016 05:52

@terminator - Ja koliko znam tu istu socijalu primaju i srbi saki romski posao ste vi srbi preuzeli od brljanja po kontenjerima so gradske cistoce od vas mi ne možemo da stignemo na red prema tome ne seriii mnogo

Ja

13.10.2016 12:29

Ma muka mi je vise od ove stoke, necu ni da ih komentarisem i u tu svrhu,molim vas uputite nas na vreme kad se radi o Romima. Vama pohvale, jer obicno to i radite, drugi kriju, pa ispada koliko puta da se cela srpska nacija nervira i zdere zbog tamo nekih...

Костолчанин

13.10.2016 14:45

Kako je могао да је Иван силује дан-два након порођаја када је у то време била у болници.Да ли је провалио тамо само да је силује,не разумем.Превише је ту нелогичности.

sremica

13.10.2016 17:57

Ovo ni "velika porota" ne bi shvatila! Priča je i glupa i šuplja, mando*ska posla! Ne može da zatrudni par dana nakon porođaja!!! Ne može pijući čajeve da pobaci!!! Treba ih polako ponaosob ispitati, onda polako prilikom suočavanja ih uštopavati... Jedino ako je Ivan očev neki vanbračni sin... Njima se geni podudaruju 99,9 % svima iz svima nama znanog razloga! Proverite da li je to na fotogrfijama zaista devojčica od 13 godina... Kod njih se nikad ne zna ni ko pije ni ko plaća ceh!!!