TOLIKO MONSTRUOZNO, KAO DA IM JE UZOR ISIS U telefonima devojaka privedenih u vezi slučaja Velje Nevolje pronađene slike sakaćena ljudi!

Do ključnih dokaza protiv kriminalnih grupa Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Darka Eleza, pored ostalih materijalnih tragova, policija i tužilaštvo došli su tokom veštačenja mobilnih telefona pripadnika ovih ekipa, ali i njihovih saradnika!

Velja Nevolja hapšenje
Velja Nevolja hapšenje, Foto: ATA Images

Kako saznaju "Novosti", u telefonu jedne od privedenih devojaka, koje su saslušane u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) pronađene su i fotografije sakaćenja ljudi.

Reč je o osobama čiji je nestanak zvanično prijavljen u policiji. Pomenuta devojka je pristala na saradnju i za sada je na slobodi. Ona se, pored ostalog, tereti i da je deo ekipe koja je prala novac zarađen od Belivukovog i Miljkovićevog kriminala, koji su faktički postali ispostava "kavačkog klana" u Srbiji.

- Ove fotografije su dostavljene i Tužilaštvu za organizovani kriminal.

- To su toliko monstruozni detalji, kao da su pripadnicima ove grupe uzor bili koljači Islamske države.

Povezane vesti

 • Korisnik: Beli
  04/03/2021 - 13:35
  Ove nase starlete (prost...tke), oprale novac kazu. Sigurno su za kes dobijen od nelegalnih radnji ove grupe izdavale fiskalne račune za svoje usluge i vraćale novac u legalne tokove!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi