U nesreći kod Subotice poginuo poznati biznismen!

B92/D.S. | vesti 2019-09-04 16:24:49 2019-09-04 16:24:49

Užas!

Alo!/Dejan Briza

* Među poginulima u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima na auto-putu Novi Sad - Subotica, bio i poznati biznismen

* Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod mesta Žednik, automobil je podleteo pod kamion

* U nesreći je povređen i osmogodišnji dečak, koji je prevezen u bolnicu u Subotici

Među poginulima u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima na auto-putu Novi Sad - Subotica, bio i poznati biznismen.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod mesta Žednik, automobil je podleteo pod kamion, a poginula su tri muškarca. Kako pišu mediji, među stradalima je i "poznati biznismen" i jedan od osnivača bečke partije "Zajedno za Beč".

Kako se navodi pozivajući se na informacije austrijskih medija, poginula su braća S. A. i S. A. i njihov rođak M. K. u automobilu marke "audi".

Majka Dejana se sprema da tuži opštinu: "Plakao je ceo dan gledajući decu sa rančevima..." (FOTO)

AUTOR: E. A. DATUM I VREME: 04.09.2019. 07:00 Ispovest samohrane majke troje dece Adrijan Draškić, Foto: Alo Adrijan Draškić (9) iz Bačke Topole, baš kao i svi njegovi vršnjaci, želeo je da prvog ponedeljka u septembru stavi ranac na leđa i krene u školu. Želeo je da upozna nove drugare i vidi svoju učiteljicu.

U nesreći je povređen i osmogodišnji dečak, koji je prevezen u bolnicu u Subotici.

Mediji navode da je do nesreće došlo kada se kamion srpskih registarskih tablica kretao u pravcu graničnog prelaza Horgoš, brzinom od 80 kilometara na čas. Velikom brzinom mu se približio i zatim naleteo na njega vozač "audija Q7", austrijskih registarskih oznaka u kome su bili turski državljani.

Pročitajte još:

Austrijski sajt Oe24 prenosi da se "audi" nabio na prikolicu kamiona, verovatno, zato što je vozač iz Sivasa, u Turskoj, posle 21 sata vožnje i pet sati pre sledeće stanice u Beču zaspao za volanom.

Nesreća se dogodila oko 6.20 sati kod mesta Žednik, a uvidaj su uradili policija i zamenik osnovnog javnog tužioca iz Subotice.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Expand player
Pogledajte više