ČOVEK KOJI JE LANSIRAO ROSITU OTKRIVA DETALJE "U kafanama nije bilo droge, pevači su se uvažavali i jedni drugima nameštali..."

Otvorio dušu i sve ispričao

rosita trajanović
Rosita Trajanović, Foto: privatna arhiva

On je vodio najbolje klubove i restorane u prestonici, koji su iznedrili najveće estradne zvezde, a posle vesti da je Rosita Trajanović, majka manekenke i učesnice “Farme” Sare Trajanović, poginula neposredno posle nastupa u kafani, sa setom se prisetio vremena kada je pevala kod njega i kada su pevači jedni drugima nameštali tezge! 

Jedan od najpopularnijih estradnih menadžera Vlada Perović, koji je ceo život stvarao zvezde, lansirao je i Rositu Trajanović (48) među zvezde!

PEVAČICA PREMINULA POSLE SAOBRAĆAJKE Učesnici "Farme" pozlilo kad je čula da je OSTALA BEZ MAJKE, sumnja se da je Rosita ZASPALA za volanom, a ovo je radila pre kobne nesreće!

vlada perović
Estradni menadžer Vlada Perović kaže da je Rosita počela da peva na preporuku Sanje Maletić  

- Počela je da peva u mom restoranu “La Kosta” u Beogradu na preporuku Sanje Maletić. Bila je lepa, atraktivna i pre svega dobar čovek! U kafani je pravila dobru atmosferu i bez snimljenih ploča! Nije mnogo ulagala u snimanje ploča, ali je stalno imala tezge, jer je bila majstor štimunga – kaže za “Alo!” naš najpoznatiji estradni menadžer Vlada Perović, kod koga je Rosita Trajanović počela svoju karijeru na estradnoj sceni. 

DA KAMEN ZAPLAČE Sara posvetila POTRESNU PORUKU preminuloj majci, gore društvene mreže!

On kaže da je Rositu poslednji put video pre oko mesec dana.

- Družila se sa mojom ženom Suzanom Perović, a pre nepunih mesec dana je šetala kuče kod Druge ekonomske škole i svratila kod nas. Bila je raspoložena i nasmejana. Lepo smo se ispričali. U “La Kostu” je došla na preporuku Sanje Maletić. Kod mene su tada pevali mnogi, koji su kasnije postali zvezde. Aca Lukas je razbijao sredom, pre nego što je snimio svoju prvu ploču. Pevali su Luis, Saša i Dejan Matić, Aco Pejović, Rođa Raičević, Ok bend, Nedeljko Bajić Baja, Maja Nikolić i mnogi drugi. Tamo je Suzana Jovanović upoznala Sašu Popovića! Tada u kafanama nije bilo droge. Pevači su se međusobno uvažavali i jedni drugima nameštali tezge! – seća se Vlada Perović.

MONSTRUM U PAKLU! Evo šta se ZAISTA dešava sa ubicom Tijane Jurić u zatvoru!

rosita trajanović
Rosita Trajanović sa ćerkom Sarom, Foto: privatna arhiva

Rosita Trajanović je posle teške saobraćajne nesreće na putu Mladenovac - Mali Požarevac preminula u Urgentnom centru u Beogradu. Saobraćajna nesreća se dogodila nedaleko od Vlaškog polja. Prema rečima očevidaca „pežo“, u kojem je bila Rosita direktno se sudario sa „audijem“. Njen automobil je bio potpuno smrskan, zbog čega su vatrogasci morali da seku lim da bi je izvukli. Hitna pomoć je prevezla pevačicu s teškim povredama u Urgentni centar, gde je u nedelju uveče preminula.

NESREĆA KOD PETROVCA NA MLAVI Baka i deka krenuli kući sa njive, a onda joj je stradao pred očima, njoj se BORE ZA ŽIVOT!

Dozivala u pomoć posle udesa

Prema nezvaničnim informacijama, Rosita je zaspala za volanom. Podsetimo, udes se dogodio 15. jula, oko 11 sati, kada je navodno jedno od vozila prešlo u suprotnu traku. Postoji sumnja da je „pežo“, kojim je upravljala Rosita, prešao u drugu saobraćajnu traku i direktno se sudario sa „audijem“. Oba automobila su bila smrskana, ali srećom u „audiju“ niko nije povređen. Prema rečima očevidaca, iz „pežoa“ su se čuli krici žene, koja je bila prikleštena u smrskanom vozilu.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS OVDE.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi