milisavlejvić
foto EPA
milisavlejvić

foto EPA

Vladimir Milosavljević , Foto: foto EPA

Vladimir Milisavljević (43), zvani Vlada Budala, pripadnik zemunskog klana, koji je u Španiji osuđen na 22 godine, robija u najozloglašenijem zatvoru u Španiji, a cimeri su mu okoreli kriminalci, među kojima su i teroristi Islamističke države!

Milisavljević se godinama nalazi u najčuvanijem zatvoru Zuera u Saragosi i jedan je od 50 najopasnijih osuđenika, koji se nalaze pod strogim merama, preneli su španski mediji.

- U zatvoru Zuera robijaju okoreli kriminalci, ubice, ali i teroristi. Smatraju se ekstremno opasnim i smešteni su u posebnom paviljonu ovog zatvora. Milisavljevićev deli životni prostor sa čak pet islamista, među kojima je i Muhamed el Garbi, jedan od vođa islamista iz Maroka, koji je nameravao da se pridruži pobunjenicima u Siriji, ali je 2015. uhapšen. Osim njega, u istom paviljonu je i Danijel Fernandez Asena, koji je osuđen na četiri godine kao džihadista, ali i terorista Fransisko Mugika Garmendija, zvani Pakito, koji je bio na čelu organizacije ETA, koja se borila za nezavisnost Baskije od Španije - preneli su španski mediji.

Pročitajte još:

Kako dodaju, Milisavljevićevi cimeri, ali i on sam, 24 sata su pod budnim okom stražara.

- Često se dešavaju incidenti. Problem je što teroristi i u zatvoru glume vođe, pa oko sebe okupljaju druge zatvorenike i stvaraju grupe, koje često izazivaju pobune i nemire. Recimo, često štrajkuju glađu - pišu mediji.

Vlada Budala je u „španski Alkatraz“ dospeo 2012, kada je u Valensiji uhapšen s Lukom Bojovićem. U novembru 2015. Bojović je osuđen na 18 godina zatvora zbog nezakonitog posedovanja oružja, a Milisavljević na četiri godine više, pošto je, osim za oružje, kažnjen i zbog prikrivanja ubistva Milana Jurišića Jureta.

U vreme kada je uhapšen u Španiji, za Milisavljevićem je bila raspisana poternica jer je u Srbiji osuđen na 35 godina zbog pomaganja u ubistvu premijera Zorana Đinđića.

Oglasio se Dragoje Milinković iz Švajcarske povodom optužbe da je ubio pevačicu!

AUTOR: Alo.rs/D. Ćuruvija - S. Dž. Stojanović DATUM I VREME: 07.11.2019. 07:15 Obrt u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović! Dragoje Milinković kaže da nema veze sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, Foto: Privatna arhiva Dragoje Milinković, biznismen iz Priboja, koji je u anonimnom pismu označen da je ubio pevačicu „Granda" Jelenu Marjanović (33), izjavio je juče da mu sve smešta bivša supruga kako bi se dočepala njegove višemilionske imovine!

- Vlada Budala, koji ima pozamašan kriminalni dosije, u najopasniji zatvor dospeo je 2012, kada je zajedno s Lukom Bojevićem uhapšen u Valensiji, zajedno sa još dva člana zemunskog klana, zbog kriminalnog udruživanja i oružja. Bojović i Milisavljević su u novembru 2015. pravosnažno osuđeni u Španiji. Obojica su dobila po 18 godina zbog kriminalnog udruživanja i oružja, a Vlada Budala je, pored toga, dobio još četiri godine zbog prikrivanja ubistva Milana Jurišića.

Bonus video: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

Komentari (2)

Милица

07.11.2019 16:15

Волим те! ?❤️

Милица

07.11.2019 17:08

Volim te! ❤️