Jelena Marjanović
Jutjub printskrin
Dragoje Milinković kaže da nikad nije upoznao Marjanoviće

Privatna arhiva

Dragoje Milinković kaže da nema veze sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Dragoje Milinković, biznismen iz Priboja, koji je u anonimnom pismu označen da je ubio pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović (33), izjavio je juče da mu sve smešta bivša supruga kako bi se dočepala njegove višemilionske imovine!

Dragoje iz Švajcarske u razgovoru za „Alo!“ tvrdi da je optužen ni kriv ni dužan! On negira tvrdnje autora pisma, koji je napisao da je on navodno ubio Jelenu po narudžbi njene svekrve Zorice. Dragoje kaže da nikad nije upoznao Zoricu.

- Nikad nisam zakoračio u Borču, sve do 2018. godine. Mislim da je nekom u interesu da ja budem okrivljen. Ja sam iz sasvim drugog sveta i biznisa. Žao mi je te Jelene, porodice Marjanović, ali stvarno nemam veze s tim! Niti znam ko je otac tog Zorana, ko mu je majka, niti čime se bave. Mogu da dođem na poligraf! - izjavio je juče za „Alo!“ Dragoje.

Jelena Krsmanović Marjanović

Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Jelena Krsmanović Marjanović, Foto: Facebook 

On dodaje da nije ni znao gde se Borča nalazi sve do prošle godine.

- U Beogradu sam bio samo tri meseca, u prolazu. U pismu se spominje čovek iz Novog Sada, a ne znam tamo nikoga - tvrdi on. On je siguran da je anonimno pismo koje je u Viši sud u Beogradu stiglo 22. oktobra iz Švajcarske maslo njegove bivše supruge V. M., koja mu, kako kaže, već nekoliko godina radi o glavi!

Dragoje nema mentalni sklop ubice

Predrag Savić kaže da je njegov klijent spreman da sarađuje sa svim istražnim organima na svetu. To pismo nije smelo na takav način da se objavi. Dragoje nema mentalni sklop ubice, niti je spreman da izvrši ubistvo.

- On je čovek je koji je imao velike poslove, krize, pa je osuđen. I dalje je autoprevoznik i turoperator. Možda može da se utvrdi ko je poslao pismo ako na njemu nema previše otisaka - naglašava advokat Dragoja iz Priboja.

- Definitivno nemam pojma otkud ja u toj priči. Na njenom Fejsbuku se pojavila priča o Jeleninom ubistvu 2017. godine, a ja sam se s njom razišao 2013. U Srbiji smo počeli da delimo imovinu, ali ne možemo zato što ona hoće sve! - priča Milinković za naš list.

Zorica Marjanović

Masanori Jošida ALO

Navodi da ne poznaje Jeleninu svekrvu Zoricu Marjanović, Foto: Masanori Jošida/ ALO

On navodi da su bili 12 godina u braku i da je još pre dve godine počela da mu smešta da je umešan u Jelenino ubistvo.

- Sve je krenulo naopako posle razvoda. Namestila mi je jednu otmicu, a 2017. pisala je po Fejsbuku da sam ja ubio tu Jelenu i nekog advokata! Otvorila je novi nalog na ime „Priboj na Limu“ i na njemu pisala te budalaštine. Sada švajcarska policija pokušava da dođe do naloga -otkriva biznismen iz Švajcarske.

Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala poruke

Vladimir Marković,Alo

Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala uvredljive poruke na fejsbuk, Foto: Vladimir Marković,Alo

Dragoje optužuje bivšu ženu, koja takođe živi u Švajcarskoj, da namerno odugovlači suđenje za podelu imovine.

- Danas je trebalo da bude brakorazvodna parnica, da podelimo sve, ali čuo sam da se neće pojaviti. Pa ako imate vrednost od dva i po ili tri miliona evra, da li biste dopustili nekome da vam to uzme?! Neće da podeli na ravne časti, iako joj je nuđeno 50 odsto. Optužila me je da sam je u sudu davio šalom! Po sudovima se vucaram sa njom, a imam dete sa njom, koje nije krivo - žali se naš sagovornik, koji je u Švajcarskoj podigao kuću za 400.000 švajcarskih franaka.

Ovo je pismo koje je stiglo u sud

Alo!

Misteriozno pismo koje je stiglo u sud iz Ciriha, Foto: Alo!

Dragoje je posebno ogorčen što je sudija podelila pismo na suđenju.

- Ako ima gram sumnje, onda to policija treba da istraži. Hoću pravdu jer je moja porodica danas na stubu srama, i to ne ona prva, nego ova druga. Ne želim da se iko igra sa mojom porodicom jer ću je štititi -poručuje Dragoje.
Advokat Predrag Savić, zastupnik Dragoja Milinkovića, ističe da njegov klijent ima dokaz za svaki detalj svoje priče.

- Njega je na dan ubistva u Priboju videlo najmanje 200-300 ljudi u raznim aktivnostima. Ima neoboriv alibi da je bio u Priboju - naglašava on. Savić kaže da je Dragoja bivša žena tužila da je u Švajcarskoj utajio porez od 6,5 miliona švajcarskih franaka, pa se hvalila da je kažnjen uslovno na tri godine zatvora.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"