Marko Đurić
Društvene mreže
Marko Đurić

Društvene mreže

Marko Đurić, Foto: Društvene mreže

Poslednji put sam ga čula oko pola 11 uveče, rekao je da je u kafani kod manastira Ljubostinje, a ja sam mu poručila da brzo dođe kući - svedoči uplakana Ružica Đurić, majka mladića Marka Đurića (28) koji je nastradao u nedelju pola sata pre ponoći u lokalu u Grabovcu kod Trstenika, kada je nakon opšte tuče najverovatnije gurnut na stepenište.

Nesrećna žena, udovica nakon supruga Gradimira Đurića, ne zna šta se tačno dogodilo, osim što kaže da su dva sata nakon ponoći odvedena i dvojica komšija iz Ljubostinjskog Prnjavora, koji su bili u kafani s Markom kobne noći.

- Toliko mi je teško, mlađi sin je u zatvoru, starija ćerka živi u Crnoj Gori, a za sina ne znam ni da li je odmah umro ili ja izdahnuo u bolnici - priča neutešna majka.

- Ne znam ni zašto je svratio u tu kafanu. Tog dana radio je u Vrnjačkoj Banji i po povratku je rešio da tu dođe.

Odmah nakon ubistva, uhapšene su četiri osobe. Među uhapšenima je i vlasnik lokala Dominik Dimić (51) iz Kruševca, za koga se i sumnja da je gurnuo nesrećnog mladića sa terase na stepenište, a mera zadržavanja određana je i Andriji Đorđeviću (53), Milanu Radu (30) i Goranu Krstiću (49). Nakon isteka pritvora biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, koje vodi istragu o ubistvu i odakle je naložena obdukcija tela.

- Kafana nije radila tokom vanrednog stanja, i to je bilo drugo veče po otvaranju - kaže izvor.

Komentari (1)

boki

18.05.2020 05:29

nazalost zrtva ne moze da kaze istinu i ubuca koristi razne nacine da nihe kriv.Dali tuzilastvo i sud mogu biti naivni i uvazacaju sve izjace da bi ubica bio sto manje kaznjen.Sce vise ce biti naslnika ako nam kazne blage .Neka scaki sudija pomisli da je njegovo dete stradali kad donosi presydu.Covek he izgubio zivot dali treba drugi dokaz na kraju jos zrtva se sama ubils.Sprecimo nasilhe bshatost samo ostrim kaznama. i najtezim rezimom u zatvoru a ne da imaju uslove bolhe nego kuci smestaj hran