nesreća
PU međimurska
nesreća

PU međimurska

nesreća, Foto: PU međimurska

U naselju Donji Vidovec i Donja Dubrava patrola Policijske stanice Prelog pokušala je upotrebom zvučnih i svetlosnih znakova zaustaviti lični automobil varaždinskih registarskih tablica, koji je, stigavši u Donju Dubravu, nastavio vožnju šljunkovitim putem uz levu obalu reke Drave i sleteo u reku.

Vozilima Hitne pomoći prevezeni su na lekarski pregled u Županijsku bolnicu Čakovec gde je utvrđeno da nisu povređeni, nakon čega su dovedeni u službene prostorije Policijske stanice Prelog.

S njima je u automobilu, kako je naknadno utvrđeno, bio i četvrti mladić s područja Varaždinske županije, koji je takođe isplivao iz reke. Policija ga je pronašla i privela.

- Sve četiri osobe su od ranije poznate policijskim službenicima zbog većeg broja evidentiranih kaznenih dela i prekršaja. Napominjemo da je Operativno komunikacijski centar Policijske stanice varaždinske u 3.32 sati primio dojavu građana da je vozilo koje je sletelo u reku Dravu ranije te večeri ukradeno u Donjem Vratnu, a od vlasnika je primljena kaznena prijava - kažu u PU međimurskoj.