ON JE GLAVNI MAKRO PORODICE NIKOLIĆ Terali devojku (19) da se prostituiše za 100 evra, a evo na šta su trošili bolesno zarađen novac! Iz straha nije smela da ih prijavi!

Zoran, rođeni brat Gorana Nikolića koji je zajedno sa svojom porodicom podvodio devojku (19), uhapšen je u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal. Na društvenim mrežama hvalio se stanom koji je uredio po uzoru na kupleraje, a poseban detalj koji je isticao su podne pločice sa motivom "versaće" marke.

Makro
Makro, Foto: Facebook printscreen

Policija i tužilaštvo saopštili su u sredu da su dve grupe beogradskih makroa pohapšene zbog sumnje da su organizovali i sprovodili mrežu trgovine ljudima i od tog prljavog posla zaradili više miliona dinara. Sve fotografije iz javne kuće pogledajte OVDE.

Dve grupe, ali ista porodica Nikolić, u njihovom jezgru: uhapšeni Zoran koji je osumnjičen da je podvodio dve devojke rođeni je brat Gorana, uhapšenog u drugoj akciji. A Goranova supruga je, kako se sumnja, i organizovala porodicu da podvodi sinovljevu devojku (19) za 100 evra po satu.

Plan porodice Nikolić iz pakla

Kako se sumnja, devetnaestogodišnja žrtva trgovine ljudima prethodno je radila za Zorana, nakon čega je upoznala ostatak porodice.

NAMAMIO JE ČOKOLADICOM Johan ubio, pa silovao Ivanu (6)! Hteo da se osveti njenom ocu, Srbija zgrožena zločinom!

"Ona je jedno vreme živela kod Zorana. Kako je bila lošeg ekonomskog statusa, ubrzo potom počela je da živi kod njega, te i da se prostituše. Zaradu od prostitucije delila je sa njim popola - priča izvor upoznat sa istragom.

Javna kuća
Javna kuća, Foto: MUP

Međutim, devojka se ubrzo zaljubila u Zoranovog bratanca Miroljuba (19). Ne sluteći šta je čeka, zbog ljubavi prema Miroljubu izašla je iz posla. Potom se i preselila kod njega.

Kako se saznaje, uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam meseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i delili međusobno.

SRPKINJA ZBOG NEMAŠTINE KRENULA DA SE PROSTITUIŠE Kad joj se na vratima pojavila nova mušterija, umalo se onesvestila! "Nikad se gore nisam osećala..."

- Jasmina je bila mozak operacije i ubedila je devojku da je njihova rođaka iskoristivši njeno loše materijalno stanje i životne prilike. Kada je devojka prešla kod nje u kuću, ona je smislila pakleni plan, njene slike objavila na internetu i nudila seks za novac - rekao je Kurirov dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, prostorije u kojima je devojka seksualno zadovoljavala mušterije bile su adekvatno opremljene za tu priliku.

- Pod nogama su se presijavale mermerne pločice sa znakom poznatog modnog brenda, dnevna soba je bila puna alkoholnog pića, a u spavaćoj sobi, koja je najviše korišćena, vladala je prava seks-atmosfera: prigušena rasveta, roze zavese na prozoru, a na velikom francuskom krevetu plišani srce i meda. Jedan zid u kući Nikolići su posvetili ikonama svojih svetaca zaštitnika - navodi izvor.

Kako dodaje, Jasmina bi potom s klijentima ugovarala sastanke za seks, a tinejdžerka je čak imala i po tri klijenata dnevno.

RANO JUTROS PRONAĐENO TELO Obesila se devojčica (15) u Senti! Lekari mogli samo da konstatuju smrt!

- Zlostavljanoj devojci su pretili, pa iz straha nije smela da prijavi svoje makroe - kaže izvor.

Povezane vesti

 • Korisnik: djabe
  19/05/2019 - 16:58
  u parove teraju devojke da spavaju sa balvanom
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi